Prognoze nedēļai no 12. līdz 18. augustam: panākumi darbā un negaidīti pavērsieni mīlestībā

Nākamā nedēļa solās būt spilgta un spraiga, piesātināta ar interesantiem notikumiem un negaidītiem likteņa pavērsieniem. No 12. līdz 18. augustam planētas aktīvi darbosies mūsu dzīves procesā, un šis periods var būt izšķirošs daudzām zīmēm.

Portāls Abiem  aplūkoja, kas atradīs mīlestību un kas kļūs par zvaigzni darba frontē, pateicoties debesu ķermeņu ietekmei.

Planetārās ietekmes “tūre”

Šī nedēļa sāksies mierīgi, bet trešdien Marss un Jupiters izveidos spēcīgu konjunkciju, kas dos mums enerģijas pieplūdumu un vēlmi sasniegt jaunas virsotnes.

Šis ir lielisks laiks tiem, kuri sev izvirza ambiciozus mērķus. Auni un Skorpioni var sajust, ka darba slodze palielinās, tāpēc labāk izvairīties no papildu atbildības un lieliem riskiem. Savukārt Strēlniekiem un Zivīm var rasties kārdinājums rīkoties, vadoties no emocijām, kas var radīt nevajadzīgas grūtības.

Zvaigznes ir racionālā pusē

Mežāži un Vēži, ieklausieties zvaigžņu padomā: centieties neuzsvērt savus sasniegumus, jo tie jau ir redzami un novērtēti. Šajā periodā vislabākā stratēģija ir būt līdzsvarotam un netērēt enerģiju konkurencei. Vēršiem un Jaunavām vajadzētu koncentrēties uz svarīgākajiem uzdevumiem, izvairoties no traucējošiem sīkumiem, kuru šomēnes būs daudz.

Dvīņi un Svari var nonākt ieslīgt informācijas plūsmā, un, lai neiekristu informācijas jūrā, viņiem var palīdzēt Ūdensvīrs, kas savukārt būs intelektuālās aktivitātes virsotnē. Šis ir ideāls laiks jaunām idejām un inovatīviem risinājumiem.

Mīlestības viļņi un profesionālie panākumi

Šonedēļ harmoniskais Saules un Hirona trīnis nesīs īpašu veiksmi Vēršiem, Svariem un Strēlniekiem. Šīs zīmes spīdēs ar veselību un šarmu, kā arī spēs viegli tikt galā ar sarežģītiem uzdevumiem.

Strēlnieki var rēķināties ar patīkamiem pārsteigumiem personīgajā dzīvē, savukārt Auni un Lauvas parādīs diplomātiskās prasmes, kas palīdzēs atrisināt profesionālos jautājumus. Vēži, Skorpioni un Zivis piedzīvos labus brīžus finanšu un radošajās sfērās, savukārt Dvīņi un Ūdensvīri iepazīsies ar jauniem un interesantiem cilvēkiem, kuriem viņu dzīvē var būt svarīga loma.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Nedēļa Auniem būs aizraujoša romantiskajā sfērā – un šeit tev būs savs emociju kokteilis. Dažiem Auniem augusts atnesīs jaunu mīlas meklējumu un aizraujošu pazīšanos saldo garšu, savukārt citiem no pagātnes uzvirmos nelielas vētras, kas, iespējams, būs saistītas ar kādreizējām attiecībām vai nepiepildītām cerībām.

Šīs nelielās vētras nespēs aizēnot jauno perspektīvu spožo gaismu, jo darbs un profesionālie uzdevumi ieņems svarīgu vietu tavā dzīvē. Neaizmirstiet par savu veselību – sabalansēts uzturs un regulārs miegs sniegs jums spēku, bet mērenas fiziskās aktivitātes ne tikai uzlabos jūsu veselību, bet arī palīdzēs saglabāt lielisku izskatu. Finanšu apvārsnis sāksies gaišāks, un jūs spēsiet saskatīt jaunas iespējas palielināt savus ienākumus, kas jūs īpaši iepriecinās šajā vētrainajā mēnesī.

Lasi arī: Nepērciet šādas mēbeles! 5 kritiski sliktas kvalitātes pazīmes

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Vēršiem šī nedēļa būs kā perfekts veiksmes un piepildījuma valsis. Darbā būsi produktīvāks nekā jebkad agrāk, aktīvi nodarbosies gan ar aktuālām lietām, gan saviem iecienītākajiem hobijiem. Īpaši harmoniskas būs attiecības ar draugiem un partneriem.

Tomēr šajā nedēļas nogalē tev var nākties saskarties ar zināmām neveiksmēm, īpaši jautājumos, kas saistīti ar kopīgu īpašumu vai finansēm. Var rasties domstarpības par peļņas sadali vai apdrošināšanas polisēm. Neļauj, lai šīs nepatikšanas sabojā tavu dienu – socializēšanās ar tuviniekiem palīdzēs tev tikt galā ar stresu un atgūt pašsajūtu.

 

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi šonedēļ būs uzmanības centrā, piepildīta ar dinamiskiem notikumiem un aktīvu sabiedrisko dzīvi. Ceļojumi, tikšanās, pasākumi – tas viss būs lielisks fons tavai rosīgajai komunikācijai un veiksmīgai savu ideju popularizēšanai.

Arī finansiālā situācija būs iepriecinoša: iespējams, tev izdosies iegādāties sen kāroto īpašumu vai atjaunināt savu garderobi. Personīgajā dzīvē jūs sagaidīsiet patīkamus pārsteigumus no saviem partneriem, ja esat attiecību veidošanas procesā.

Tomēr nedēļas vidū esi piesardzīgs ar savu veselību – paaugstināta mobilitāte var radīt saslimšanas risku vai hronisku problēmu saasināšanos.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Šonedēļ Vēzim svarīgs uzdevums būs finanšu plānošana. Centies sakārtot visus naudas jautājumus līdz piektdienai, lai nedēļas nogalē nesaskartos ar negaidītām grūtībām. Izvairies no lieliem tēriņiem, tāliem ceļojumiem un publiskiem pasākumiem.

Trešdiena un ceturtdiena ir labākās dienas, lai socializētos ar ģimeni un draugiem, un tikšanās labāk organizēt neitrālā teritorijā.

Ja strādā lielā organizācijā, pastāv iespēja, ka tavas karjeras ambīcijas sāks materializēties, un paaugstinājums vai jauns statuss būs patīkams bonuss. Romantiskajā sfērā tava mērķtiecība un neatlaidība būs īpaši pamanāma un tuvākajā laikā dos labus rezultātus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas, gatavojieties veiksmīgas komunikācijas un interesantu karjeras pavērsienu piepildītai nedēļai! Nedēļas pirmā puse būs tavs personīgais diplomātisko cīņu lauks.

Tu būsi kā karalis savā tronī, prasmīgi lavierēsi starp sarežģītām situācijām un atradīsi kompromisus, kas uzlabos tavu reputāciju un pavērs durvis uz jaunām karjeras virsotnēm. Darba maiņa vai paaugstinājums amatā tiks sagaidīts kā pelnīta likteņa dāvana.

Tomēr esi piesardzīgs ar finanšu lietām: līdz piektdienai atrisini visus naudas jautājumus, citādi nedēļas nogale var sagādāt negaidītus pārsteigumus. Pavadiet šīs dienas mājīgā mājas vidē, tuvinieku ielenkumā, un izvairieties no nevajadzīgas saziņas ar ārpasauli.

Masu pasākumi var radīt vairāk stresa nekā prieka. Rūpējies par savu veselību – tieši tagad profilakse un pašaprūpe palīdzēs izvairīties no problēmām nākotnē.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment