Prognoze nedēļai no 12. līdz 18. augustam: panākumi darbā un negaidīti pavērsieni mīlestībā

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunava, nedēļa sāksies enerģiski – sastādi darāmo darbu sarakstu, izceļot svarīgākos uzdevumus. Nedēļas sākums būs labvēlīgs darbam ar dokumentiem un juridiskām lietām. Neieslīgsti sīkās detaļās, citādi vari palaist garām galvenos mērķus un uzdevumus.

Nedēļas otrajā pusē, kad tava veselība var nedaudz pasliktināties, pārorientējies uz veselību un atpūtu. Pastaigas svaigā gaisā un socializēšanās ar draugiem palīdzēs tev atgūt spēkus un mazināt nervozitāti.

Finanšu jautājumi paliks nemainīgi, taču nepalaidiet garām jaunas iespējas, kas var rasties tuvākajā nākotnē. Plānu veidošana un rūpes par veselību būs tavas galvenās prioritātes.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem nedēļa sāksies uz produktivitātes un optimisma viļņa. Sākot ar aktivitātēm un sportu un beidzot ar ceļošanu, tu būsi uzmanības centrā un baudīsi aktīvu dzīvi. Šis ir laiks, kad iekšējā laimes sajūta ļaus tev būt aktīvākam un veiksmīgākam.

Tomēr nedēļas nogalē iespējama viegla trauksme un veselības stāvokļa pasliktināšanās. Izmantojiet draugu palīdzību, lai kompensētu negatīvās emocijas un atgūtu spēkus.

Romantiskā sfēra atnesīs jaunas paziņas, un Svaru vecāki būs lepni par savu bērnu panākumiem. Saglabāsies finansiālā stabilitāte, un tavi centieni uzlabot finansiālo stāvokli sāks nest augļus.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni, esiet gatavi emocionālām svārstībām šonedēļ. Tavas jūtas būs kā uz šūpolēm, un tev nāksies savaldīt emociju uzplūdus. Tajā pašā laikā radošie panākumi un popularitāte nesīs pozitīvo.

Arī finanšu sfēra tevi iepriecinās ar uzlabojumiem.
Profesionālajā dzīvē izvairies no liekas atbildības un centies nedot solījumus, it īpaši, ja neesi pārliecināts, ka spēsi tos izpildīt. Palīdzība, ko sniedzat, var palikt nenovērtēta un sabojāt attiecības.

Šajā nedēļas nogalē izvairieties no masu pasākumiem un pārpildītām vietām, kā arī ierobežojiet saldumu un alkohola lietošanu. Romantiskā dzīve būs saspringta, taču centies izvairīties no vilšanās un palikt pozitīvs.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki, gatavojieties līdz nedēļas vidum mirdzēt kā īstas zvaigznes! Tava dzīve pārvērtīsies par krāsainu izrādi, kurā tu būsi uzmanības centrā, apvīts ar uzmanību un apbrīnu. Enerģija un optimisms tevi burtiski pārņems, un tā nav tikai sajūta. Finansiālās izredzes un profesionālie sasniegumi būs kā varavīksne no iespējām.

Ja plāno ceļot, esi gatavs negaidītiem pārsteigumiem – tie var padarīt tavu ceļojumu vēl neaizmirstamāku. Tomēr esi gatavs, ka nedēļas nogalē būs nepieciešama tava aktīva līdzdalība bērnu un mājas darbos.

Romantika var atkāpties otrajā plānā svarīgu globālu notikumu dēļ, kas aizņems gandrīz visu tavu brīvo laiku un kļūs par karstām sarunu tēmām ar draugiem.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāžiem šī nedēļa degs spoži un emocionāli. Darbā tevi var pārņemt dusmu un aizkaitinājuma uzplūdi, kas izprovocēs konfliktus ar kolēģiem un vadību.

Neļaujiet savām emocijām ņemt virsroku! Piemērota izeja jūsu aizvainojuma sublimācijai ir sports un hobiji. Tas palīdzēs mīkstināt asās šķautnes un novērst nelabvēļu parādīšanos. Nedēļas nogales labāk pavadīt dabā, pie ūdenstilpnēm, lai līdzsvarotu savas jūtas un atgrieztu iekšējo mieru.

Tavas finanses saglabāsies stabilas, un tava veselība būs samērā laba. Tomēr, ja vien tas nav absolūti nepieciešams, labāk izvairieties no braukšanas nedēļas nogalē – jūsu nervi var izspēlēt ar jums jukas.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri, jūsu nedēļa būs personīgo sasniegumu un profesionālo panākumu triumfs. Ja strādā zinātnes, politikas, sociālo projektu vai IT jomā, esi gatavs neticamiem sasniegumiem, popularitātei un finansiāliem izrāvieniem.

Tavas analītiskās spējas būs vislabākās, un tu pratīsi maksimāli izmantot informācijas plūsmu. Uzlabosies finansiālā situācija, un veselība saglabāsies tādā pašā līmenī kā iepriekšējā periodā.

Pozitīvas pārmaiņas notiks arī tavā personīgajā dzīvē, īpaši, ja jau sen sapņo par nopietnām attiecībām. Paplašināsies tavi romantiskie apvāršņi, un, iespējams, tu atradīsi ilgi gaidīto radniecīgo dvēseli.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis, jūsu nedēļa būs kā emociju kalniņi. Emociju ietekmēta rīcība var radīt daudz problēmu. Darbā iespējami konflikti ar kolēģiem un vadību, bet uzņēmējiem vajadzētu izvairīties no strīdiem ar darījumu partneriem. Esi piesardzīgs ar impulsīviem lēmumiem – tie var sarežģīt tavu dzīvi.

Nedēļas pirmajā pusē, neraugoties uz emocionālajām vētrām, tu būsi uz veiksmes viļņa un spēsi uzlabot savu finansiālo stāvokli.

Piektdien tavs enerģētiskais stāvoklis sāks mazināties, un tev var nākties pāriet uz emociju taupīšanas režīmu. Labākais veids, kā pavadīt nedēļas nogali, ir tikties ar draugiem, kas uzlabos jūsu garastāvokli un palīdzēs atjaunot iekšējo līdzsvaru.

Leave a Comment