Kas tu biji iepriekšējā dzīvē saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi. Zīmju pētnieki saka, ka tā ir patiesība!

Ja tu tici astr-oloģijai, tad visticamāk tu tici dvēseles pārdzimšanai. Protams, pēc zvaigžņu zīmes var noteikt, kas tu biji iepriekšējā dzīvē. Vismaz ar ļoti lielu iespējamību. 

Lai gan mums grūti iztēloties vairāk par vienu dzīvi, daudzas reliģijas un ezotēriķi atzīst reinkarnācijas attīstību. Bet astr-oloģija māca, ka zīme, kas atrodas 12. mājā dzimšanas brīdi, parāda to, kas tu biji iepriekšējā dzīvē.

Lūk, ko par tavu iepriekšējo dzīvi saka tava zvaigžņu zīme:

 

Auns: tu biji dzejnieks.

Tavā 12. mājā ir paaugstinātas Zivis, tāpēc tu biji dziļi garīgs, poētisks un noslēpumains cilvēks. Tāpat tu biji ļoti atsaucīgs un vienmēr devies palīdzēt citiem.

Lasi arī: Aunus gaida panākumi, bet lauvas – nepatīkami pārsteigumi; Tarologs pastāstīja, kas sagaidāms katrai zodiaka zīmei 2023. gada pavasarī

 

Vērsis: tu biji karavīrs.

Tavā 12. mājā valda nepārvaramais Auns, tāpēc tu biji agresīvs, dominējošs un bezbailīgs cilvēks. Tu cīnījies par saviem uzskatiem, neatkarīgi no sekām.

 

Dvīņi: tu biji bagāts uzņēmējs.

Tavā 12. mājā valda smalkais Vērsis, tāpēc tu biji materiālists, kurš dzīvo prieka pēc. Tu vairāk par visu cienīji komfortu.

 

Vēzis: tu biji rakstnieks.

Tavā 12. mājā atrodas kaprīzie Dvīņi, tāpēc tu biji asprātīgs, daudzpusīgs un ar brīnišķīgu intelektu. Iespējams, tu devi pārāk lielu vaļu savai ziņkārei.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru