Aunus gaida panākumi, bet lauvas – nepatīkami pārsteigumi; Tarologs pastāstīja, kas sagaidāms katrai zodiaka zīmei 2023. gada pavasarī

Taroloģe Daria Džuba pastāstīja, kas sagaida katras zvaigžņu zīmes pārstāvjus 2023. gada pavasarī.

Kurš no viņiem saskarsies ar grūtībām, un kuru pārņems negaidīts prieks, uzzināsiet no viņas prognozes.

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Šīs zīmes pārstāvjus gaida panākumi darbā, atzinība un slava.

“Partnerības karte” runā par jūsu mijiedarbību ar interesantiem cilvēkiem, noskaņojieties uz pozitīvu un labu apstākļu kopumu, ” saka tarologs.

Runājot par finansēm, Auns ieguva pastardienas karti, kas nozīmē atjaunošanu. Viņi ieies jaunā finanšu posmā. Tas ir algas pieaugums un jūsu pakalpojumu izmaksu pieaugums, kā arī pāreja uz jaunu jūsu iekšējā stāvokļa līmeni.

Personīgās dzīves izkārtojumā auni iegūst karti “Ūdens karaliene”. Būs liela vēlme pabūt vienam, pabūt vienatnē ar sevi. Ienirstot savās jūtās un emocijās, tu saglabāsi kontaktu ar cilvēkiem, bet tieksies pēc vientulības.

Tarologs iesaka apstāties, kādu laiku pabūt vienatnē ar sevi, pārstartēt. Noskaņojums ir melanholisks, gribas vienotību un tas ir normāli, skaidro eksperte. Tomēr jūs nedrīkstat iedzīt stūrī. Dodieties uz kino, dodieties uz randiņu, pastaigājieties pa parku, neskatoties uz iekšējo melanholiju, jūs joprojām esat atvērts mijiedarbībai.

 

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Vērša darbā izkrīt kārts “Saule” – radoša veiksme. Veiksmi laukumā, liels impulss. Enerģijas daudz, gribas sasniegumus, radīsies iespējas plānu īstenošanai.

Finanšu sektorā pavasaris noritēs zem Ratu kartes. Tarologs iesaka ieskatīties pagātnē un analizēt izdevumus, pārrēķināt un saprast, kur palikusi liekā nauda.

Lai nepiedzīvotu finansiālas grūtības, mēģiniet rūpīgāk aplūkot savus izdevumus. Atbildiet sev uz jautājumu, vai visi pirkumi ir nepieciešami, vai arī varat atturēties no dažiem.

Lasi arī: Piecas Zvaigžņu zīmes, kuras martā gaida negatīvi satricinājumi

Personīgajā dzīvē viss ir kluss un mierīgs. Pavasaris nenesīs emociju vētru un negaidītas pārmaiņas. Zemes vienības karte nozīmē mājas darbus un vairāk pieder pie ģimenes dzīves.

 

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Dvīņi beidzot ir zirga mugurā, darbos šopavasar viss ritēs pēc “Velna” kārts. Spēcīgs izrāviens darba jomā. Taču esiet piesardzīgs, manipulējot ar cilvēkiem.

Finanšu jomā izkrita karte “Uguns karaliene”, un tas nozīmē, ka ir pienācis laiks tērēt naudu sev, kaut kam, ko jau sen gribējāt iegādāties, bet nesasniedza rokas vai nepietika. līdzekļus. Pavadiet tos ar prieku, un tad pavasarī jums tie nebūs vajadzīgi.

Personīgajā dzīvē viss ir kārtībā. Var būt īslaicīgas tikšanās, viegla komunikācija un virspusēja flirts.

 

Šķir otru lapu, lasi lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru