Aunus gaida panākumi, bet lauvas – nepatīkami pārsteigumi; Tarologs pastāstīja, kas sagaidāms katrai zodiaka zīmei 2023. gada pavasarī

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Darba pavasaris pie Vēžiem tiks aizvadīts zem kartes “Uguns astoņi”. Darba veikšanai ir daudz enerģijas. Paies virkne treniņu, šīs zīmes pārstāvji pumpēs savas labākās īpašības. Šopavasar tu esi iegrimis savā pašattīstībā.

Tiks iedragāta dzīves finansiālā puse, iespējami negaidīti izdevumi. Dažiem tos var izspēlēt kā vieglprātīgus. Jums ir nopietnāk jāizturas pret savām finansēm un jāpārskata savas vērtības.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Darbā šīs zīmes pārstāvjus gaida nepatīkami pārsteigumi tenku veidā. Daudz runās aiz muguras. Te tarologs iesaka būt uzmanīgiem ar stāstāmo, mazāk kolēģus veltīt personīgajai dzīvei. Darbs pavasarī notiks zem kartes “Zemes karalis”.

Uz finanšu ceļa Nāves karte. Būs pārvērtības, būs pārmaiņu posms: varbūt būs jāmaina darbs. Kārtis vēsta, ka ir laiks mainīties un strādāt pie savas domāšanas.

Attiecībās izkrita karte “Air Deuce”. Jūsu attiecības kļūs kā izdevīga sadarbība.

Lauvām ir nevienlīdzīgs pāris, tas ir, tajā viņš ir superzvaigzne. Nav īpašas mijiedarbības. Daudziem šī saskaņošana nozīmē, ka starp cilvēkiem ir savstarpēji izdevīgas attiecības, kurās nav mīlestības, bet ir komforts un sadarbība.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Šīs zīmes pārstāvjiem darba aktivitātes pavasarī noritēs Ūdens karalienes kārts enerģētikā. Šis ir grūts periods: var sākties emocionāli pārdzīvojumi darba vai kolēģu dēļ.

Jaunavas zīmes pārstāvji paliks sevis un savu problēmu ieskauti. Apvienojiet darbu un prieku, tad tie nebūs finansiāli.

Lasi arī: Piecas Zvaigžņu zīmes, kuras martā gaida negatīvi satricinājumi

Mīlestības sfērā pāries kaut kāda tuvības sloksne. Jaunavām jāatpūšas un jāiet uz masāžu. Jums ir jāatrod jebkāds veids, kā atpūsties.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Pavasarī Svaru darbs būs “Spoguļa” kārts enerģētikā, kas liecina par jauna posma noslēgumu, darbs jāapskata no dažādiem rakursiem, jāmeklē dažādi varianti.

Finanšu jomā ķeizarienes karte. Tas nozīmē izaugsmi, paaugstināšanu amatā, algas pieaugumu vai papildu ienākumu avota parādīšanos.

Runājot par attiecībām, Gaisa sešinieks. Zīmes pārstāvjus gaida tiešsaistes iepazīšanās. Bet esiet piesardzīgs, brīdina tarologs: izvēlētā tēls no tīmekļa ne vienmēr sakrīt ar viņa patiesajām īpašībām. Centieties priekšlaicīgi nemīlēties.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Daudzi Skorpiona zīmes pārstāvji nopietni domās par darba maiņu. Pavasarī viņi ieguva Five Air karti. Tas nozīmē diezgan sarežģītu periodu, transformācijas laiku, iespējams, darbības maiņu.

Skorpioni atvilks. Neļaujieties emocijām, analizējiet situāciju ar galvu.

Finanšu jomā vecās peļņas iespējas izmirst. Nepieciešamie jauni resursi un ienākumu avoti.

Skorpiona zīmes pārstāvji ir pilnībā koncentrējušies uz sevi. Viņu personīgā dzīve paliek otrajā plānā, partneri – pagalmā. Mēģiniet atrast kaut ko, kas jums sagādās prieku un izkliedēs situāciju starp darbu un pašattīstību.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Darbā “Gaisa četrinieks”. Strēlnieka zīmes pārstāvji šopavasar daudz sapņos. No vienas puses, es gribu globālas pārmaiņas, bet no otras puses viss ir tik gludi un mierīgi. Ko izvēlēties – komfortu vai pārmaiņas, tas ir paša ziņā, bet pacenties pa īstam paskatīties uz lietām, lai vēlāk nebūtu jānožēlo, ka esi nokļuvis kārtējā “purvā”.

Finansiāli viss ir tikpat stabils. Jūsu Uguns karalienes karte nozīmē, ka naudas pietiks gan ikdienas tēriņiem, gan patīkamiem sīkumiem.

Strēlniekus šajā pavasarī bieži var vajāt strīdi un aizvainojumi. Tā kā Zemes četru karte ir sarežģīta un brīdina par mīlas lietām.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Darba jomā ar Mežāžiem viss ir kārtībā. Darbā viss būs viegli tikai tad, ja būsi ar to apmierināts. Citādi labāk padomāt par vietas maiņu.

Pavasarī nopelnītā nauda aizies sevis attīstībai, iespējams, veselībai vai priekam. Nevajadzētu sev liegt nevienu punktu, lai panāktu iekšēju harmoniju ar sevi.

Desmit Zemes attiecībās notiks ieniršana sevī. Atrodi laiku atpūtai un pabūt ar sevi.

Iepazīšanās un dzīves romantiskā puse Mežāzi šobrīd neinteresē. Lai izvairītos no skumjām domām, lasiet grāmatas, pārskatiet savas iecienītākās filmas – tas jūs uzmundrinās.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Ūdensvīra zīmes pārstāvjus šopavasar gaida liela balva, balva, pelnīti panākumi.

Finansiālā izteiksmē – “Gaisa karalis”, par savu darbu saņemsiet ilgi gaidītos līdzekļus.

Attiecību sfērā karte “Augstākā priesteriene”. Jūs nevēlaties sazināties ar nevienu. Nesalīdzini sevi ar citiem. Centies būt tu pats. Mēģiniet strādāt ar saviem kompleksiem. Daudzējādā ziņā tie neļaus jums šopavasar satikt savu dvēseles radinieku.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

“Taisnīguma karte” nesīs stabilitāti un labklājību Zivju zīmes pārstāvjiem. Nāks attīstības iespējas, un jūs ar prieku sāksiet bagātināt savu pieredzi.

Tāpat imperatora karte uzsver stabilu pozīciju finansēs. Jaunas zināšanas radīs iespējas palielināt ienākumus.

Attiecībās 2023. gada pavasarī Zivju zīmes cilvēkus gaida jaunas iepazīšanās. Paies randiņu sērija, flirts, un kāds nolems viņu attiecības legalizēt. Neejiet mīlestībā ar galvu, atstājiet vietu savai personīgajai izaugsmei.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru