VIDEO Svētdienas vakarā no sliedēm noskrējis kravas vilciens – iespējamas kaitīgās vielas

Aculiecinieki ir iemūžinājuši skatu kā kravas vilciens noskrējis no sliedēm un apgāžas netālu no pārbrauktuves. Iespējams, ka vilciena sastāvs pārvedis kaitīgas vielas. Par cietušajiem ziņots nav.

Svētdienas vakarā Ohaio štatā no sliedēm noskrēja Norfolkas dienvidu daļas (NSC.N) vilciens, kas ir otrais šāda veida incidents ar dzelzceļu šajā štatā aptuveni mēneša laikā, un vietējās amatpersonas lika iedzīvotājiem, kas dzīvo netālu no negadījuma vietas, nodrošināt patvērumu.

Negadījums notika pēc Norfolkas dienvidu vilciena noskriešanas no sliedēm 3. februārī Austrumpalestīnā, Ohaio štatā, aptuveni 180 jūdzes (290 km) uz ziemeļaustrumiem no Springfīldas. Austrumpalestīnas noskriešana no sliedēm nosūtīja miljoniem mārciņu toksisku ķīmisku vielu vidē un piespieda tūkstošiem cilvēku evakuēties.

Lasi vēl: Japāņu mākslinieks izgatavo aksesuārus no cilvēka ķermeņa daļām

Klārkas apgabala amatpersonas lūdza iedzīvotājiem meklēt pajumti, kas dzīvo 1000 pēdu (300 metru) rādiusā no negadījuma vietas, “meklējat pajumti piesardzības dēļ”, teikts paziņojumā apgabala Facebook lapā.

Tajā teikts, ka šajā apgabalā ir bijuši elektrības padeves pārtraukumi avārijas rezultātā radušos elektropārvades līniju dēļ un ka nav skaidrs, cik ilgs laiks būs nepieciešams elektrības atjaunošanai.

Federālā aviācijas administrācija svētdien paziņoja, ka ievieš pagaidu lidojumu ierobežojumus Springfīldas apgabalā līdz otrdienai, lai pēc noskriešanas no sliedēm nodrošinātu drošu palīdzību un tiesībaizsardzības operācijas.

Šķir nākamo lapu, lai noskatītos video

COMMENTS

Pievienot komentāru