Kas tu biji iepriekšējā dzīvē saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi. Zīmju pētnieki saka, ka tā ir patiesība!

 

 

Lauva: tu biji akušieris.

Tavā 12. mājā valda māju mīlošais Vēzis, tāpēc tu biji gādīgs un sentimentāls cilvēks ar attīstītu mātišķo instinktu. Bailes palikt pamestam vedināja tevi uz rūpēm par citiem.

 

Jaunava: tu biji karaļa galmā.

Tavā 12. mājā valda harizmātiskais Lauva, tāpēc tu biji egoistisks, ietekmīgs cilvēks, kurš atradās uzmanības centrā. Apkārtējie par tevi sajūsminājās.

 

Svari: tu biji dziednieks.

Tavā 12. mājā valda piezemētā Jaunava, tāpēc tu, acīmredzot nodarbojies ar dziedniecību un tautas medicīnu. Turklāt tu ziedoji sevi citu labā.

 

Skorpions: tu biji mākslinieks.

Tavā 12. mājā valda Venēras ietekme esošie Svari, tāpēc tu biji jūtīgs, diplomātisks un visnotaļ radošs cilvēks. Tu tiecies sevi ieskaut ar estētisku baudu.

 

Strēlnieks: tu biji zinātnieks.

Tavā 12. mājā valda ziņkārīgais Skorpions, tāpēc tu biji sakoncentrējies, noslēpumains un uz analīzi tendēts cilvēks. Tu nevienam neuzticējies, nepārbaudot viņu nodomu patiesumu.

Lasi arī: Aunus gaida panākumi, bet lauvas – nepatīkami pārsteigumi; Tarologs pastāstīja, kas sagaidāms katrai zodiaka zīmei 2023. gada pavasarī

Mežāzis: tu biji ceļotājs.

Tavā 12. mājā valda kārdinātājs Strēlnieks, tāpēc tu biji tendēts uz filozofiju un brīvām avantūrām. Gluži kā pienākas svešiniekam, tu nekad ne ar vienu neslēdzi vienošanos.

 

Ūdensvīrs: tu biji politiķis.

Tavā 12. mājā valda stingrais Mežāzis, tāpēc tu biji diezgan ambiciozs, izlēmīgs un pazīstams cilvēks. Atlika tev tikai nospraust sev priekšā mērķi, kā nebija vairāk atpakaļ ceļa.

 

Zivis: tu biji nemiernieks.

Tavā 12. mājā valda ekscentriskais Ūdensvīrs, tāpēc tu biji cilvēks ar nestandarta domāšanu un neparastu loģiku. Tu vienmēr izcēlies pūlī un nekad nepiekristu pretējam.

Bet vai tu sajūti saikni ar pagātnes dzīvi?

 

Pievienot komentāru