Kā vīrieši lēnām, bet pārliecinoši iznīcina un palaiž vējā savu sievu / draudzeņu mīlestību

Attiecībās jums ir jānovērtē vienam otru…

Kāpēc tiek iznīcinātas ģimenes? Patiešām, kāzu laikā altāra priekšā vienmēr (vai gandrīz vienmēr) stāv divi mīloši cilvēki, kuri patiesi vēlas viens otru iepriecināt.

Bet mīlestība ir tāda lieta, ko nevar ielikt pudelē, uzlikt korķi un zināt, ka tā nekur nepazudīs. Laulības šķiršanā vainojami abi, bet tagad es gribētu atkāpties no ierastā modeļa un vienkārši un skaidri pateikt sekojošo:

Kā vīrietis netīšām iznīcina ģimeni un iznīcina sievas mīlestību.

 

1. Uzmanības trūkums

Sievietei uzmanība ir viņas gaiss, ēdiens. Pat ja jums ir bijusi smaga diena, nekas neliedz jums apskaut savu sievu un vienkārši stāvēt tur. Ja jums nav spēka pateikt, cik viņa ir laba un cik ļoti jūs viņu mīlat, tad kaut kas nav labi…

Vai tas tā nav? Ja tā nenotiek, viņa nolemj, ka tev viņa nav vajadzīga. Beigās viņai būs vienalga, ko tu domā. Attiecībā pret viņu nav nekādas darbības, kas liecina par tavu attieksmi, un tas jau nozīmē, ka izlieto ūdeni vairs nesasmelsi.

Lasi arī: Vien 61 gada vecumā mūžībā devies labi zināmais aktieris, kurš bija viens no talantīgākajiem savas paaudzes pārstāvjiem

 

2. Uzslavu trūkums

Sievietes slavē savus vīrus, zinot, cik tas viņām ir svarīgi. Bet viņiem ir vajadzīgas arī uzslavas.

Par gardām kotletēm, par to, ka viņai izdevās paslīdēt ar bērnu no mūzikas skolas pirms sastrēgumstundām, par to, ka ir gudra, mīļa, gūst panākumus savā darbā, laba gultā vai vienkārši brīnišķīga sieva.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām lietām un faktoriem

Pievienot komentāru