Kā vīrieši lēnām, bet pārliecinoši iznīcina un palaiž vējā savu sievu / draudzeņu mīlestību

3. Romantikas trūkums

Atcerieties, kā tas bija sākumā? Ziedi, dažas dziesmas ar ģitāru, mazi pārsteigumi, gaidi viņu zem lieveņa. Par šo tēmu nāk prātā anekdote:

Vectēvs un vecmāmiņa nolēma atcerēties jaunību, un kā jaunībā, satikties pirmajā randiņā.

Nu vectēvs saģērbies, puķes plūcis, stāv norunātajā vietā. Aukstumā stāv stundu,  divas, jau trīs – vecmāmiņa neatnāca. Beidzot nosalis līdz kaulam, viņš ienāk mājā, un  apsēžas sarkans no aukstuma krēslā. Vectēvs kliedz: “Kāpēc tu nenāci?”. Un vecmāmiņa smaidot saka: “Bet mamma mani nelaida ārā.”

Šīs lietas dod enerģiju sievietei, piepilda viņu ar enerģiju un liek noticēt, ka jūsu attiecības ir dzīvas. Sievietes uzplaukst no romantikas. Neļaujiet rutīnai jūs sagrābt ne pēc 5, ne pēc 15, ne pēc 30 gadiem.

 

4. Daudz liekas kritikas

Kritika var būt konstruktīva vai destruktīva. Tātad, pat liela daļa godīgas kritikas arī ietekmē sievieti destruktīvi. Man ir aizdomas, ka attiecību sākumposmā jūs viņā neatradāt daudz vainas.

Vai jūs zināt, ko darīs jūsu kritika? Nē, situācija neuzlabosies. Tas sagraus jūsu sievas veselīgo pašcieņu un pārvērtīs jūs par tirānu. Un tas ir nazis  mugura!

Lasi arī: Vien 61 gada vecumā mūžībā devies labi zināmais aktieris, kurš bija viens no talantīgākajiem savas paaudzes pārstāvjiem

 

5. Salīdzināšana

Saki man godīgi, vai tev patiktu, ja tava sieva sāktu tevi salīdzināt ar citiem vīriešiem? Viņa teiks, ka viņas priekšniekam ir labāka figūra, un viņas kaimiņš Pēteris ir visu saimniecisko lietu lietpratējs, atšķirībā no tevis…

Es domāju, ka tu nebūsi laimīgs. Salīdzinot savu sievu ar citām sievietēm, jūs sakāt: “Tu nepārprotami esi tāda un tāda, salīdzinot ar viņām. Man viņas patīk vairāk nekā tu.” Uz spēles ir jūsu mīlestība, ģimene un attiecības. Iespējams, tu neesi tīšām izmetis šādu frāzi, taču tā var kaitēt uz mūžu.

 

P.S. Un pats galvenais! Mīlestība ir arī bailes aizvainot, pateikt sliktu vārdu, pazemot mīļoto. Un ja ģimenes radīšana nav mīlestības dēļ, tad kam tas viss?

Pievienot komentāru