Vien 61 gada vecumā mūžībā devies labi zināmais aktieris, kurš bija viens no talantīgākajiem savas paaudzes pārstāvjiem

 

Foto – Pexels

Šodien izskanējusi skumja ziņa, ka mūžībā devies talantīgs un daudzu cienīts aktieris, kuram bija vien 61 gads. 

Ārzemju mediji ziņo, ka šo piektdien mūžībā devies aktieris Toms Saizmors. Viņš pazīstams pēc savām lomām tādās filmās kā “Glābjot ierindnieku Raeinu”, “Melnais Vanags notriekts”, “Patiesa mīlestība”, “Dzimuši slepkavas”, “Sadursme” un citām.

Kopš februāra vidus viņš atradās slimnīcā un viņa dzīvība tika uzturēta ar speciālajām iekārtām. Tomēr ārsti secinājuši, ka uz izveseļošanos nav nekādu cerību un ierīces piektdien tika atslēgtas.

18. februāra rītā Saizmors tika atrasts bez samaņas savā Losandželosas mājā, kur bija piedzīvojis insultu un pēc tam tika ievietots slimnīcā, kur pieslēgts dzīvību uzturošajām iekārtām.

Lasi arī: VIDEO Tikko kinoteātri izcēlies pamatīgs kautiņš – iesaistīti daudzi cilvēki

Foto – ekrānuzņēmums no Youtube.

Saizmors bija ļoti talantīgs un skatītāju mīlēts aktieris, tomēr visu savu dzīvi viņš cīnījās ar atkarībām, kā arī bija spiests izciest pat vairākus cietumsodus.

Tā, piemēram, 2003.gadā viņu arestēja un piesprieda viņam cietumsodu par uzbrukumu savai draudzenei. Savukārt, 2005.gadā viņu pieķēra nododot urīnanalīzes, kad viņš bija piestiprinājis dzimumlocekļa protēzi, kura bija piešūta viņa apakšbiksēm, lai analīzes neuzrādītu narkotisko vielu klātbūtni viņa organismā.

Neskaitāmas reizes viņš bija iekūlies nepatikšanās ar braukšanu pie stūres reibumā un citiem pārkāpumiem, tajā skaitā, huligānismu.

Toms Saizmors devies mūžībā:

COMMENTS

Pievienot komentāru