Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 2. līdz 8. septembrim: saglabājiet harmoniju un dzīve uzlabosies!

Sākas rudens, un es nevaru teikt, ka tā ir laba ziņa lielākajai daļai no mums. No otras puses. Planētu noskaņojums ir uzlabojies, un jums tas ir jānoskaidro. Kā tas ietekmēs jūs un mani?

Merkurs un Venēra atkal ir spēcīgi, turklāt maksimāli. Tomēr 4. septembrī Marss kļūs postošs. Visas Zvaigžņu zīmes spēs ar to tikt galā, taču tām būs jāpieliek zināmas pūles.

Ir svarīgi saglabāt harmoniju mājā, lai dvēselē valda harmonija. Jums arī jābūt mazāk nervozam, atriebjoties un vēloties kādam ļaunu.

Auns

Aunam sākas ļoti svarīgs periods, īpaši tiem, kuri joprojām ir vieni, bet ļoti vēlas to salabot. Zvaigznes palīdzēs Aunam atrast savu dvēseles palīgu un vairos viņu šarmu un harizmu.

Tas notiks jau mēneša pirmajās dienās. Lieli panākumi sagaida ar apkalpojošo sfēru saistīto profesiju pārstāvjus.

Šajās septiņās dienās varat droši tērēt naudu ceļojumiem un iepirkties.

Vērsis

Vienīgais, kas šīs Zīmes pārstāvjiem nepieciešams, ir jābūt uzmanīgākam partnera izvēlē. Ir svarīgi turpināt meklēt mīlestību, bet ar galvu, ar iztēli.

Runājot par darbu, Vērsim veiksme arī šajā jomā. Īpaši vērts izcelt ar komunikāciju saistīto profesiju pārstāvjus.

Zvaigžņu eksperti saka, ka komandējumiem jābūt veiksmīgiem no 2. līdz 8. septembrim. Nav jābaidās mainīt situāciju.

Dvīņi

Dvīņiem vajadzētu darīt kaut ko noderīgu. Jau pirmajās nedēļas dienās ir svarīgi izmest visus liekos atkritumus, veikt ģenerāltīrīšanu un pārkārtot mēbeles.

Tas viss lieliski ietekmēs tavu garastāvokli un veiksmi. Nedēļas otrajā pusē gaidāms neliels enerģijas kritums, taču tas negatīvi neietekmēs Dvīņu panākumus.

Šis ir īstais laiks, lai meklētu mīlestību.

Lasi vēl: Mēness matu krāsošanas kalendārs 2024. gada septembrim

Vēzis

Zvaigžņu eksperti tagad Vēžiem stingri iesaka neiesaistīties konfliktos, īpaši darbā. Tāpat mierīgi jāreaģē uz tuvinieku kritiku.

Viņi nevēlas izraisīt sāpes – viņi vēlas sniegt efektīvu atgriezenisko saiti un palīdzēt.

No 2. līdz 8. septembrim vairāk uzmanības jāpievērš ģimenei un tuviniekiem. Kopumā jums ir jāuzmanās no toksiskiem cilvēkiem, ienaidniekiem.

Lauva

Lauvām veiksme būs, taču veselībai vajadzētu pievērst zināmu uzmanību. Tas ir par pareizo dzīvesveidu. Šīs zīmes pārstāvjiem šonedēļ būs jāievēro režīms un jābūt īpaši uzmanīgiem braukšanas laikā.

Zvaigžņu eksperti arī iesaka ģērbties atbilstoši laikapstākļiem un neriskēt ar savu veselību, pārslogojot sevi ar darbu.

Speciālisti iesaka neizmantot tādas mērķu sasniegšanas metodes kā maldināšana un manipulācijas.

Jaunava

Jaunavām noteikti nevajadzētu nevienam stāstīt par saviem nākotnes plāniem, mērķiem un ambīcijām. Šie cilvēki kļūs par vienu no laimīgākajiem un laimīgākajiem cilvēkiem. Jums nav jāizvairās no dārgiem pirkumiem.

Darbā Jaunavas sagaidīs lieli panākumi, taču tikai tad, ja varēs pilnībā nodoties biznesam. Slinkums un vilcināšanās šobrīd ir lielākie veiksmes ienaidnieki.

Svari

Mīlestības sfērā Svariem viss būs pilnīgā kārtībā. Tagad vientuļie Zīmes pārstāvji savā ceļā satiks kādu interesantu cilvēku.

Zvaigžņu eksperti iesaka ikvienam, kurš jau ir attiecībās, pēc iespējas vairāk brīvā laika pavadīt kopā ar savu otro pusīti.

Jūs varat doties ceļojumos kopā un darīt lietas mājās. Nav nekādu ierobežojumu – visas durvis ir atvērtas Svariem.

Skorpions

Zvaigznes paliks bez darba, jo viņu uzdevums tagad ir palīdzēt mums visiem. Skorpioni nav izņēmums.

Šie cilvēki saņems jaudīgu spēka lādiņu, bet Marsa dēļ tas trešdien būtiski noslīdēs.

Tam nevajadzētu būt globālai ietekmei uz Skorpionu produktivitāti, taču viņiem labāk ir iepriekš sastādīt nedēļas plānu, lai neaizkavētu un vēlreiz nepārdomātu, ko un kad darīt.

Strēlnieks

Strēlniekam panākumi darbā tagad var būt svarīgāki par sasniegumiem mīlestībā, taču vēlme būt bagātākam un veiksmīgākam mīlestībā ne vienmēr ir viena otru izslēdzoša.

Šonedēļ Strēlnieks var izcīnīt svarīgas uzvaras gan vienā, gan otrā frontē. Galvenais destruktīvā Marsa periodā ir mēģināt neuztvert visu pārāk personiski.

Lasi vēl: Eņģeļu pulkstenis 2024. gada septembrim: laiks, kad lūgt palīdzību savam sargeņģelim!

Mežāzis

Mežāžiem mīlestības radarā var būt jauni kandidāti dvēseles radinieka lomai. Mīlestības sfērā Marss var sākt likt spieķi ritenī, bet gudri un gudri Mežāži izvēlēsies vārdus un rīkosies pareizi svarīgās dzīves situācijās.

Galvenais, kas jāatceras, ir tas, ka nepatiesas jūtas ir sliktākas par naidu un jebkādu ļaunumu. Ja cilvēkam ir jāpasaka, ka pret viņu nav ne siltuma, ne mīlestības, tad labāk to darīt bez sirdsapziņas šķipsnām.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nevajadzētu domāt, ka liktenis viņiem kaut ko ir atņēmis. Tas ir galvenais veiksmes saglabāšanas noteikums. Jums nevajadzētu sadusmot likteni un Dievu.

Ūdensvīri, kuriem ir īpaši labi nodomi, tiks apbalvoti. Mums jāatceras, ka tagad viņu skatienam ir pieejams daudz vairāk nekā citas Zvaigžņu zīmes.

Ūdensvīri ir šīs nedēļas pionieri, kā arī piedzīvojumu vēstneši.

Zivis

Tagad Zivīm labāk atturēties no tuvinieku, draugu un kolēģu kritizēšanas. Iznīcinošais Marss nodrošinās, ka šādi vārdi izraisa spēcīgus konfliktus.

Tāpat Zivīm nevajadzētu darīt neko tādu, kas neietilpst plānos. Ja šie divi nosacījumi ir izpildīti, tad nedēļai jābūt produktīvai, jautrai, gaišai un veiksmes pilnai visās jomās bez izņēmuma.

Mēģiniet pārņemt laimīgu cilvēku veselīgos ieradumus un mācīties no viņiem kaut ko svarīgu. Novēlam veiksmi, labestību un mierīgu vēju.

Leave a Comment