Mēness matu krāsošanas kalendārs 2024. gada septembrim

Pārbaudot Mēness fāzes, būs vieglāk izveidot skaistu attēlu un to nenožēlot. Zvaigžņu eksperti ieteikumi, kas atspoguļoti Mēness kalendārā, palīdzēs izvēlēties optimālās dienas krāsošanai šī gada septembrī.

Jebkura krāsošana var kļūt par simbolu jaunam dzīves posmam un palīdzēt piesaistīt labklājību. Zvaigžņu eksperti iesaka ieklausīties zvaigžņu ekspertu padomos, lai pozitīvā veidā pavadītu pirmo rudens mēnesi un izvēlētos vislabvēlīgāko laiku matu krāsošanai.

1. septembris: dilstošais Mēness rudens sākumu pavadīs Lauvas zvaigznājā. Šī diena nav labākais laiks matu krāsošanai, jo mati var kļūt sausāki un trausli. Labāk ir atlikt procedūru un sākt atjaunot cirtas visā garumā, izmantojot dabiskās maskas.

2., 3., 4. septembris: Jaunavas zvaigznājā turpinās Mēness novecošana. Zvaigžņu eksperti iesaka krāsot matus 2. un 3., lai iegūtu izcilus rezultātus. Tas ilgs ilgu laiku. 3. septembrī, Jaunā Mēness dienā, labāk atteikties no sava tēla maiņas, lai izvairītos no nepatīkamām sekām.

5., 6. septembris: Svaru zvaigznājā turpinās Mēness augšana. Matu krāsas atjaunināšana noritēs labi. Cirtas pēc procedūrām būs spīdīgas un veselīgas. Svari valda skaistumā un harmonijā, padarot šo periodu īpaši piemērotu eksperimentiem ar krāsu un matu stilu.

7., 8., 9. septembris: Mēness aug Skorpiona zvaigznājā, piepildot telpu ar pozitīvu enerģiju. Profesionālis palīdzēs iegūt vēlamo efektu no krāsošanas. Zvaigžņu eksperti iesaka izmantot maigas krāsvielas, kas var piešķirt jūsu cirtām bagātīgu krāsu un padarīt tās vieglāk vadāmas.

Lasi vēl: Eņģeļu pulkstenis 2024. gada septembrim: laiks, kad lūgt palīdzību savam sargeņģelim!

10., 11. septembris: augošā Mēness un Strēlnieka zvaigznāja savienība ir piemērots laiks matu krāsošanai, īpaši, ja tiecies pēc drosmīgām pārmaiņām. Ir vērts atcerēties, ka jaunā matu krāsa nenoturēsies ilgi, tāpēc ir lietderīgi izmantot tonētus šampūnus, lai iegūtu bagātīgu toni un nesāpīgu, drosmīgu pārvērtību.

12., 13. septembris: augošā Mēness ietekme Mežāzī ir piemērota tiem, kas meklē tradicionālāku krāsu rezultātu. Mainot savu tēlu, tas iedarbosies ilgtermiņā un uzlabos matu struktūru. Šis periods ir piemērots izcelšanai vai krāsošanai dabiskos toņos.

14., 15., 16. septembris: augošais Mēness virzās uz Ūdensvīra zvaigznāju – labs periods tiem, kas vēlas izmēģināt neparastas krāsas vai modes tendences krāsošanā. Augošais Mēness palīdz matiem būt uztverošākiem pret jauniem toņiem un veicina labāku krāsas uzsūkšanos. Ir vērts padomāt, ka eksperimenti var novest pie neparedzamiem rezultātiem, tāpēc ir svarīgi būt pārliecinātiem, izvēloties salonu un speciālistu.

17., 18. septembris: Mēness ir kulminācijā, un 18. datumā būs Pilnmēness Zivju zvaigznāja ietekmē. Matu krāsošana šajā dienā nav vēlama biolauka pavājināšanās dēļ . 17. septembrī vislabāk ir apstāties pie ataugušo sakņu pieskaršanas. Radikālas izmaiņas tēlā var izraisīt nelielas nepatikšanas.

19., 20. septembris: Mēness Auna zvaigznājā sāk dilt. Šī savienība netiek uzskatīta par labāko laiku matu krāsošanai. Auns stimulē aktivitāti un izaugsmi, bet dilstošais Mēness šajā periodā ir vērsts uz atbrīvošanos no vecā un nevajadzīgā. Tā rezultātā krāsa var nebūt tik izturīga, cik vēlams, un krāsa var ātri zaudēt savu intensitāti.

21., 22. septembris: Mēness novecošana Vērsī ir piemērots periods matu krāsošanai, matu stiprināšanai un veselīgas galvas ādas uzturēšanai. Vērsis palīdz uzlabot matu kvalitāti un stiprina tos. Dabisku un maigu toņu izvēle būs veiksmīgākais risinājums šajās dienās.

Lasi vēl: Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 2. septembra līdz 8. septembrim: sikumi var ieviest izmaiņas jūsu dzīvē, kā saka “mazs cinītis gāž lielu vezumu”!

23., 24. septembris: Matu krāsošana dilstošā Mēness ietekmē Dvīņos ir drosmīgu eksperimentu laiks. Dvīņi mudina pārmaiņas un dažādību, tāpēc šis ir piemērots brīdis jaunu toņu vai pagaidu krāsu testēšanai. Tomēr noturīgākai un radikālākai krāsojumam labāk izvēlēties periodu, kad Mēness atrodas augšanas fāzē.

25., 26. septembris: Mēness turpina novecot, pārejot uz Vēža zvaigznāju. Šis periods ir piemērots matu kopšanai, kā arī krāsošanai ar dabīgām krāsvielām. Noderēs stiprinošas maskas, tostarp tās, kurās izmantotas dabīgas sastāvdaļas .

27., 28., 29. septembris: Mēness Lauvas zvaigznājā turpina kristies. Šis ir īstais brīdis tiem, kas vēlas piešķirt matiem spilgtumu un spīdumu. Lauva pārvalda visu, kas saistīts ar izteiksmīgumu un vizuālo pievilcību, tāpēc gleznošana siltos, zeltainos vai gaišos toņos dos labus rezultātus.

30. septembris: Septembris beidzas ar novecojoša Mēness ietekmi Jaunavā. Šī diena ir piemērota krāsošanai, atsevišķu šķipsnu korekcijai vai tonēšanai ar augstu precizitāti. Šī diena piemērota arī kopjošām procedūrām, kas nostiprinās matus un sagatavos tos turpmākiem eksperimentiem ar krāsu.

Veselīgi un pievilcīgi mati ir sarežģīta darba rezultāts, tāpēc ir tik svarīgi ievērot veselīgu dzīvesveidu un pareizu uzturu. Pozitīvus rezultātus nesīs arī savlaicīga kopšana par cirtām.

Leave a Comment