Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2024. gada 2. septembra līdz 8. septembrim: sikumi var ieviest izmaiņas jūsu dzīvē, kā saka “mazs cinītis gāž lielu vezumu”!

Šī nedēļa solās būt grūta un neparedzama, taču ikviens var tikt galā ar problēmām, sekojot viena no šīs jomas labākajiem ekspertiem norādījumiem.

Šīs nedēļas galvenais padoms mums visiem ir vienkāršs – jābūt uzmanīgākam pret sīkumiem. Visam, kas notiek tagad, būs neticami spēcīga ietekme uz mūsu nākotni.

Izturība pret stresu, neskatoties uz vairuma planētu labvēlīgo atrašanās vietu, joprojām būs visu zvaigžņu zīmju vissvarīgākā īpašība.

Auns

Aunam sākas aktivitātes laiks mīlestības un darba sfērās. Daudzi finansiāli soļi būs spiesti, tāpēc vēlams vidi veidot pēc iespējas piemērotāku darbam un intelektuālai darbībai.

Jums jāievieš kārtība savā darba vietā un mājās. Mīlestības sfērā sākas lielu panākumu periods. Nedēļas nogalē jābūt aktīvākam, lai nepalaistu garām veiksmi.

Vērsis

Vērsim būs dinamiska nedēļa. Pozitīvākās nedēļas dienas ir pirmdiena un otrdiena. Šajā laikā jums jābūt pēc iespējas drosmīgākam un izlēmīgākam visā.

Labam darbam nepieciešama laba atpūta. Pozitīvi būs arī romantiskas tikšanās un flirts. Nebaidieties būt uzmanības centrā.

Var rasties nelieli finansiāli zaudējumi un komunikācijas grūtības, taču tās būs viegli pārvaramas.

Dvīņi

Mēbeļu pārkārtošana un tīrīšana palīdzēs Dvīņiem izveidot harmoniju savā dzīvē. Māja kļūs par labāko vietu atpūtai, darbam, intelektuālai darbībai, mīlestībai.

Nakts gaismekļi Dvīņiem dos daudz spēka un veiksmi. Pāvels Globa stingri iesaka savaldīt emocijas, mazāk lamāties un vairāk laika pavadīt vienatnē ar mīļajiem.

Periods ir lieliski piemērots ilgtermiņa plānošanai un svarīgu lietu uzsākšanai.

Lasi vēl: Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 2. septembra līdz 8. septembrim: labklājību varēs panākt tikai turpinot virzīties uz priekšu!

Vēzis

Šis būs lielisks laiks darba maiņai, veco attiecību pārtraukšanai vai jaunu attiecību uzsākšanai, piedzīvojumiem, flirtam un spilgtām emocijām.

Brīvo laiku ir vērts veltīt izklaidei un pozitīvai pieredzei. Tur, kur neatlaidība ir bezspēcīga, Vēžus glābs spēja risināt problēmas ar viltību un inteliģenci.

Piemēram, varat izmēģināt šādu uzvedības modeli finanšu lietās, taču labāk uzmanieties, lai nepazaudētu sabiedrotos.

Lauva

Šis būs ideāls laiks garīgām praksēm. Pāvels Globa atzīmē, ka nedēļa ir piemērota darbam, taču tajā nevajadzētu ienirt ar galvu.

Jāmeklē līdzsvars un darbs jāatšķaida ar mīlestību, spilgtām emocijām un relaksāciju. Lauvas enerģijas rezerves kļūs ļoti lielas.

Šie cilvēki var pārvarēt gandrīz jebko. Ticībai sev un pārliecībai nevajadzētu ieplūst augstprātībā. Ceļošana būs labvēlīga.

Jaunava

Šo septiņu dienu laikā Pāvels Globa iesaka Jaunavām izmantot katru iespēju, lai gūtu panākumus, kā arī risinātu konfliktus un problēmas.

Šis būs lielisks laiks biznesa un personīgiem braucieniem, ainavu maiņai, tēla maiņai. Labāk uzticies tikai veselajam saprātam, dzīves pieredzei un savai intuīcijai.

Šis ir lielisks laiks, lai meklētu savu dvēseles radinieku un romantiku.

Svari

Šonedēļ Svari spēs atrisināt daudzus konfliktus un problēmas, taču diemžēl šonedēļ destruktīvā Marsa dēļ būs vērojama tendence uz impulsivitāti, tāpēc labāk nevienu neprovocēt un uz negatīvismu neatbildēt ar negatīvismu.

Pāvels Globa iesaka neielaisties verbālās nesaskaņās, nestrīdēties, kā arī nepievērst uzmanību baumām un tenkām.

Skorpions

Šonedēļ Skorpioniem vajadzētu koncentrēt uzmanību uz tām lietām, kurām vairs nav jēgas vai kuras var atlikt uz vēlāku laiku.

Nav nepieciešams ņemt problēmas pie sirds un tiekties uz totālu pārākumu biznesā un darbā.

Labāk koncentrēties uz tām lietām, kas šobrīd ir vissvarīgākās. Mīlestības sfērā Skorpioniem veiksies lieliski. Laimējas tiem, kuriem jau ir attiecības, un tiem, kuri tikai meklē savu dvēseles radinieku.

Strēlnieks

Savās sienās Strēlnieka pozitīvās enerģijas plūsmas būs visspēcīgākās. Lai padarītu tos vēl jaudīgākus, nedēļas pirmajās dienās varat tīrīt, izmest vecās nevajadzīgās lietas un atkritumus.

Pieaugs arī šīs Zīmes pārstāvju zinātkāre, tāpēc noderēs gan mācīties, gan iegūt zināšanas, gan attīstīt prasmes. Palielināsies vajadzība pēc komunikācijas, līdz ar to iepazīšanās veidošana būs vienkāršāka.

Lasi vēl: Recepte “Zeltainie gardumi”: kabači mīklā, cepti pannā ar ķiplokiem

Mežāzis

Zvaigznes un planētas uzlabos Mežāžu vērīgumu un palīdzēs izvairīties no problēmām. Enerģija jāvirza uz kaut kā jauna meklējumiem biznesā, darbā, vaļaspriekos, mīlestībā. Mežāžiem pieaugs harizma un šarms, tāpēc viņiem būs vieglāk uz jebkuru atstāt labu pirmo iespaidu. Empātija palīdzēs viņiem saņemt papildu “prēmijas”. Šīs Zīmes pārstāvji vieglāk sapratīs citu cilvēku emocijas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem visvairāk veiksies nedēļas sākumā. Naudas un darba jomā veiksme uzsmaidīs ikvienam, kas saistīts ar nekustamo īpašumu, mākslu un radošām aktivitātēm. Brīvdienās labāk iegrimt mājsaimniecības darbos, nekas nenovēršot uzmanību. Mīlestības sfērā notikumi attīstīsies ārkārtīgi ātri un strauji. Noderēs kopīgas aktivitātes, izbraucieni, ainavu maiņa, atpūta.

Zivis

Zivīm noteikti nav jāatceras pagātnes kļūdas un pārpratumi. Šādos periodos labāk skatīties tikai uz priekšu un būt maksimāli aktīvam. Komunikācija būs pozitīvisma un veiksmes avots. Ir vērts uzturēt labas attiecības ar savu otro pusīti, ar draugiem un radiem. Droši varat doties kopīgos izbraucienos un darīt dažas lietas kopā. Labu cilvēku atbalsts un klātbūtne tuvumā vairos Zivju pārliecību.

Šonedēļ svarīgi pēc iespējas vairāk komunicēt ar pozitīviem cilvēkiem. Jūs varat uzzināt personas raksturu, izmantojot intuīciju vai acu krāsu. Ja iepriekš zini par cilvēku nedaudz vairāk, vari saprast, vai komunikācija būs veiksmīga. Es novēlu jums veiksmi, laipnību un pozitīvismu. Lai rudens sākas uz patīkamas nots.

Leave a Comment