Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 2. septembra līdz 8. septembrim: labklājību varēs panākt tikai turpinot virzīties uz priekšu!

Naudas problēmas gandrīz vienmēr smagi skar pašcieņu, garastāvokli un motivāciju. Zvaigžņu eksperti mums pastāstīja, kāda būs planētu un zvaigžņu ietekme šonedēļ un kā jūs varat saglabāt vai palielināt savu bagātību katrai Zvaigžņu zīmei.

Visbeidzot, jūs un mani sagaida labvēlīgs finanšu periods: Merkurs vairs nav bīstams, un Venēras pāreja Svaru zīmē dos mums daudz spēka.

Savukārt trešdien Marss kļūs par postošāko 2024. gadā. Diemžēl tas var atņemt mums svarīgu veiksmes sastāvdaļu: motivāciju un aizraušanos.

Protams, Merkurs palielinās mūsu smadzeņu neiroplastiskumu un uzlabos atmiņu. Tas ievērojami uzlabo pievilkšanās likuma darbību.

Mēģiniet šonedēļ neaizmirst par attīstību un nesēdiet uz vietas, jo šajā gadījumā Marss jūs ievilks dziļos dīkstāves ūdeņos.

Auns

Auns piedzīvos stabilu un samērā mierīgu laiku. Viņiem jābūt uzmanīgākiem un nesteidzoties pieņemt lēmumus.

Finansiāla veiksme gaidīs tos Zīmes pārstāvjus, kuri alkst pārmaiņu, bet kuriem ir pacietība un izturība.

Steiga var piespiest Aunus sajaukt lietas un tikai pasliktināt viņu situāciju. Runājot par tēriņiem, labāk to darīt mīļotā sabiedrībā.

Vērsis

Ar saprātīgu piepūli, Vēršu cilvēki var sākt pelnīt lielu naudu. Tas ir saistīts ar Venēras un Merkura labvēlīgo stāvokli.

Iespējams, ka klienti, tāpat kā priekšnieki, kļūs dāsnāki un gatavi maksāt vairāk naudas par labi padarītiem darbiem.

Zvaigžņu eksperti arī atzīmē, ka darba meklētāji Vērsis var iemest ēsmu laika posmā no 2. līdz 8. septembrim – analizēt piedāvājumus jaunām vakancēm.

Dvīņi

Dvīņiem sākas laiks, kad viņu rokās var nonākt nauda, ​​taču labāk tomēr neatslābt. Fakts ir tāds, ka viņu ienaidnieki un ļaundari var kļūt aktīvāki kopā ar viņiem.

Dvīņi var kļūt par magnētiem agresīviem cilvēkiem. Finanšu un darba jomā jābūt gatavam jebkuram notikumu pavērsienam.

Sabiedrotais Merkurs palīdzēs uzturēt naudu, veiksmi un motivāciju atbilstošā līmenī.

Lasi vēl: Recepte “Zeltainie gardumi”: kabači mīklā, cepti pannā ar ķiplokiem

Vēzis

Tagad Vēžiem ir pienācis laiks, kad finanšu sfērā nemitīgi var notikt svarīgi notikumi. Tradicionāli tiek uzskatīts, ka Vēži ir smalkas garīgās organizācijas cilvēki, taču patiesībā tā nav gluži taisnība.

Vairumā gadījumu viņi nelokāmi un drosmīgi iztur visus finansiālos šķēršļus un nepatikšanas, un tagad jo īpaši.

Finansiālai izaugsmei var pievērst uzmanību attīstībai – valodu apguvei, profesionālo iemaņu pilnveidošanai.

Lauva

Lauvas sagaida lielus finansiālus panākumus. Pārliecība šādos grūtos laikos būs galvenais panākumu katalizators.

Šo cilvēku enerģija kopā ar viņu nesatricināmo pašapziņu var palīdzēt viņiem izkļūt no finanšu bedres vai kļūt par labākajiem darbiniekiem komandā.

Nauda viņiem pievilks kā magnēts. Tagad galvenais ir nebaidīties no jauniem pienākumiem un nelikt kārtējos darbus aizmugurējā atvilktnē.

Jaunava

Jaunavai šonedēļ būs daudz finansiālu iespēju. Pēc iespējas mazāk jākoncentrējas uz dvēseles meklēšanu, pievēršot uzmanību tikai gudru cilvēku kritikai.

Zināšanas ir spēks, tāpēc jums ir jāmācās un jāuzlabo savas prasmes, kamēr Merkurs ir savā labākajā pozīcijā visu gadu.

Runājot par tēriņiem, šonedēļ zvaigžņu eksperti Jaunavām iesaka ieguldīt sevī. Jūs varat tērēt naudu izklaidei, mainot savu izskatu.

Svari

Svariem būtu jāgatavojas Venēras kāpumam, jo ​​viņu biolauks pastiprināsies daudzkārt. Planētai patīk, kad Svaru mājās ir sakārtotas un tīras, tāpēc tas noteikti ietekmēs viņu finansiālos panākumus.

Sadarbojoties ar negatīviem cilvēkiem, sarežģītiem klientiem un ienaidniekiem, ieteicams izrādīt atturību.

Spēka pietiks un visam pietiks – atpūtai, darbam, sarunām. Var samainīt valūtu, veikt noguldījumus, nopirkt kaut ko dārgu.

Skorpions

Planētas palīdzēs Skorpioniem palielināt vērīgumu un produktivitāti. Šonedēļ viņiem būs panākumi. Uz citu cilvēku neveiksmju fona viņiem būs iespēja nopelnīt vairāk nekā parasti.

Veiksmes nekad nevar būt par daudz, it īpaši tagad – dinamiskā un ļoti svarīgā laikā. Iespējams, ka Skorpionu dzīve iegriezīsies jaunā virzienā.

Tas lielā mērā būs atkarīgs no tagad pieņemtajiem lēmumiem. Finanšu sektoram ir jāplaukst.

Strēlnieks

Šonedēļ Strēlnieks, visticamāk, mainīs savu finansiālo likteni uz labo pusi. Fakts ir tāds, ka planētas atrodas labā stāvoklī, un to enerģija ir piemērota jebkādām globālām izmaiņām.

Var mainīt darbu, veikt lielus pirkumus. Tagad galvenais ir nezaudēt drosmi un pieņemt tikai apzinātus lēmumus.

Ir svarīgi neuztvert naudu kā gala mērķi. Tas ir tikai līdzeklis sapņa piepildīšanai.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kuras sagaida liela veiksme 2024. gada septembrī

Mežāzis

Mežāžiem veiksies darbā un biznesā. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem vajadzētu atcerēties karmas likumus. Ja viņi agrāk kādu ir piekrāpuši peļņas gūšanas nolūkā, tagad tas var ietekmēt viņu finansiālo veiksmi.

Neskatoties uz to, Mežāžiem būs iespēja izpirkt savas kļūdas. Lai to izdarītu, jums vairāk jāpalīdz citiem.

Tas varētu būt noderīgs padoms vai tieša palīdzība dažos projektos. Nākotnē tas piesaistīs daudz naudas.

Ūdensvīrs

Laipnība un bagātība, kā zināms, ne vienmēr iet roku rokā. Šī nedēļa būs izņēmums no noteikuma.

Ūdensvīri parasti ir vērsti uz sevi, taču, ja viņi var novirzīt uzmanību uz sev tuvajiem, viņi nākotnē tiks atalgoti ar patīkamu finansiālu atlīdzību.

Ja darīsi no visa nedaudz, darba kvalitāte ievērojami pazemināsies. Labāk uzņemties tikai svarīgākos projektus, konsekventi tos pabeidzot pa vienam.

Zivis

Šajās dienās finanšu plūsmas būs ļoti spēcīgas, un Zivju noskaņojums paaugstināsies. Viņi varēs kļūt ļoti produktīvi darba un finanšu aktivitātēs.

Ja tagad domājat par pagātni un velti uztraucaties, šīs zīmes cilvēki var sagaidīt rūgtu pārdzīvojumu atkārtošanos – finansiālās kļūdas atkārtosies.

Ja viņi tagad darīs kaut ko tādu, kas var noderēt, nauda ieplūdīs viņu rokās.

Ja vēlaties gūt panākumus kādā ļoti svarīgā lietā, kas var nest naudu un slavu, panākumus un cieņu, tad mēģiniet izmantot īpašas prakses un rituālus. Viņiem tagad var būt ļoti svarīga loma, mēģinot nopelnīt vairāk naudas.

Leave a Comment