VIDEO. Viedokli par Dona dziesmu un viņa izredzēm iekļūt Eirovīzijas finālā izteikusi slavenākā Lielbritānijas kritiķe un vokāla pasniedzēja

Foto – ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka šogad Starptautiskajā dziesmu konkursā “Eirovīzija”, Latviju pārstāves dziedātājs Dons ar dziesmu “Hollow”. Tikmēr kandidātu veikumu apskatījusi arī Lielbritānijā slavena vokālā pedagoģe un ilggadīga Eirovīzijas kritiķe Džordžīna. Viņa izteikusi savu viedokli par Dona dziedājumu un viņa izredzēm iekļūt Eirovīzijas finālā.

“Šis ir labs, lielisks! Šo es varu klausīties atkal un atkal!” – viņa saka, neslēpjot savu sajūsmu par Dona sniegumu.

Viņa akcentē arī to, ka Donam ir ļoti “dziļa un skanīga” balss, profesionāls balss tembrs, kā arī vairākkārt, klausoties viņa uzstāšanos, viņa min vārdu “amazing” (apbrīnojami).

Beigu beigās viņa teic, ka “neko tādu” no Latvijas negaidīja, un ir patiesi aizkustināta par dziedātāja Dona veikumu. Viņa arī novēl Latvijai lieliskus rezultātus Eirovīzijas finālā.

Komentāros pie šī ieraksta citi cilvēki izsaka savu viedokli par Dona dziesmu:

Foto – ekrānuzņēmums

“Par šo dziesmu ir arī tik daudz negatīvu atsauksmju, piemēram, ka tā ir garlaicīga, slikti inscenēta un citi. Man tā ļoti patīk. Nesaprotu visas tās sliktās atsauksmes. Viņa balss ir lieliska un tajā ir daudz emociju, arī teksts ir labs. Paldies par to, ka piekrītat manam viedoklim, apskāviens no Norvēģijas.”

Lielu pārmaiņu laiks: mīlestības prognoze katrai zvaigžņu zīmei no 22. februāra līdz 2024. gada 20. martam

“Pilnīgi piekrītu! “Hollow” ir tik apbrīnojama dziesma ar super spēcīgu vokālistu, un Eirovīzijā viņa veiksies IZCILI!”

“Šī ir dziesma ar dziļu nozīmi. Man ļoti patīk šī dziesma, tikai viņš uz skatuves ar savu lielisko balsi, mikrofonu un emocijām. Novēlu viņam veiksmi Eirovīzijā!”

“Paldies par jūsu reakciju, Džordžina. Kad šī dziesma tika atskaņota pirmo reizi, es biju mazliet apjucis, bet tagad tā man patīk. Laipni lūgti atpakaļ lielajā finālā Latvija!”

Foto – ekrānuzņēmums

“Viņam ir ļoti skaista balss, viņš dzied ļoti labi, man ļoti patīk viņa priekšnesuma “atturība”, viņš ir labākais potenciālais uzvarētājs šajā reizē!”

“Man ļoti patīk šī dziesma – ļoti ceru, ka Latvija iekļūs finālā.”

Lasi vēl: Dziedātāja Marija Naumova pasaka, ko domā par dziedātāja Dona uzstāšanos un došanos uz “Eirovīziju”

“Daudzi cilvēki saka, ka šī dziesma ir garlaicīga un šai dziesmai nav labas inscenēšanas. Es pilnīgi nepiekrītu, un mans personīgais viedoklis ir, ka šī ir TOP 1 dziesma. Paldies, Džordžīna, ka tev ir tāds pats viedoklis kā man!!!”

Lūk video:

Džordžīna noklausās Dona dziesmu “Hollow” un pasaka savu viedokli:

Arī interesanti: Kā pagatavot karameli: seši padomi

Par Dona izredzēm iepriekš izteikušies arī citi ārzemju eksperti un speciālisti. Daži no video ir ļoti interesanti, bet daži izteikumi ir skarbāki!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment