TV personība Ieva Adamss: “Katras 7 no 10 sievietēm, tiklīdz viņām būtu neierobežots naudas avots, bez domām izšķirtos”

Foto – ekrānuzņēmums

TV personība un pasniedzēja Ieva Adamss raidījumā “Slavenības. Bez filtra” tiekas ar savu draudzeni, mākslinieci Elīnu Maliginu. Viņas runā par tēmu, par ko kādreiz dzīvē, visticamāk, ir prātojusi jebkura sieviete – par naudu.

Sarunas sākumā Ieva Elīnai saka: “Katras 7 no 10 sievietēm tiklīdz viņām būtu neierobežots naudas avots, viņas bez domām izšķirtos. Cik svarīgi ir bailes palikt bez naudas tavā dzīvē? Jo manā dzīvē tas ir diezgan dramatisks moments, jo man ir ļoti bail palikt bez naudas.”

Foto – ekrānuzņēmums

Elīna Maligina, kura savulaik bija precējusies ar uzņēmēju, miljonāru Valēriju Maliginu, kurš 2017.gadā devās aizsaulē, atstājot savai sievai mantojumā vairākus miljonus eiro, atbild: “Jautājums ir par to, ka cilvēks grib justies brīvs. Bet, ja nauda neiet kopā ar brīvību un mīlestību, es arī izšķirtos.”

Lasi vēl: “Viņš bija tik džentlmenisks…” – miljonārs Jūlijs Krūmiņš publiski atzīstas mīlestībā Latvijā pazīstamai dāmai, un šīs jūtas, ir abpusējas

Elīna pārliecināta, ka jebkura sieviete šādā gadījumā izšķirtos. “Tas nav nekāds atklājums. Ja cilvēks nejūtas komfortabli, tad nevar būt kopā tikai naudas dēļ. Ja Dieva vietā ir nauda vai dzīves vietā ir nauda, vai mīlestība vietā ir nauda, vai cilvēks dara kādus pakalpojumus par naudu… Es eju uz darbu no 8 līdz 17 – par naudu, un man patīk to darīt! Šobrīd es daru savas radošās lietas, bet kamēr tās nav izdarītas līdz galam, es negribu neko daudz stāstīt. Pat mammai es nestāstu visu līdz galam.”

Ieva interesējas, vai tad tiešām Elīna, kura saņēma mantojumā prāvu summu (viņai tika atvēlēti 8,1 miljoni eiro – red.), ir spiesta iet un darīt algotu darbu?

“Bet, ja tu jautā par darbu, ko tu domā – tas mantojums nekad nebeidzas?” – viņa smejas.

Elīnas un Ievas pārdomas par šo tēmu skaties šajā video.

Pievienot komentāru