“Viņš bija tik džentlmenisks…” – miljonārs Jūlijs Krūmiņš publiski atzīstas mīlestībā Latvijā pazīstamai dāmai, un šīs jūtas, ir abpusējas

Foto – ekrānuzņēmums

Nesen Latvijā pazīstamais miljonārs Jūlijs Krūmiņš ar vērienīgu ballīti atzīmēja savu 80.jubileju, uz kuru bija pulcējušies daudzi Latvijas sabiedrībā pazīstami cilvēki. TV šova “Slavenības. Bez filtra” vadītāja Katrīne Vasiļevska sarunājās ar dažiem viesiem, lai uzzinātu, kādas īpašas attiecības viņus vieno ar jubilāru.

Sarunājoties ar Latvijā pazīstamo uzņēmēju Elitu Drāki, Katrīne jautā: “Bija tāds gadījums, kad Jūlijs atzinās, ka ir iemīlējies tevī. Kādas bija tavas sajūtas?”.

“Tā jau nebija pirmā reize! Bet nu pirmajā reizē tas nebija publiski, ne tik mīļi,” – Elita atzīstas un stāsta, ka abi iepazinušies ļoti sen.

Foto – ekrānuzņēmums

“Tas bija Jaunā Viļņa laiks, un toreiz Jūlijs man pasniedza milzīgu ziedu pušķi. Jūlijs man ir ļoti tuvs cilvēks dzīvē. Tas sanāca tā liktenīgi, mistiski, bet es viņu toreiz satiku. Es biju ļoti jauna. Es tikko biju pabeigusi Medicīnas skolu, kad mūsu dzīves ceļi krustojās un es biju medmāsa. Man Jūlijs ļoti patika. Viņš bija tik džentlmenisks!” – viņa stāsta.

Lasi vēl: Kā pircēji tiek apvesti ap stūri: 5 lielveikalu triki, kas jāņem vērā

Katrīne vaicā, vai tad bijis tā, ka simpātijas bijušas abpusējas?

“Bet, kā Jūlijs var nepatikt? Viņš jau vienmēr tāds ir bijis! Jūlijs man iemācīja cienīt naudu. Viņš vērtēja to, ka es strādāju ļoti daudz, un vienmēr sauca mani par strādīgo meiteni,” – atceras Elita.

Foto – ekrānuzņēmums

Kā izrādās, abi ar Jūliju iepazinušies slimnīcā, kur Elita strādājusi, bet Jūlijs tur nācis dzert kafiju.

Sarunu ar Elitu Drāki vari noskatīties šeit.

 

Arī interesanti: Nekad neizmetiet mandarīnu mizas: neaizstājams lieta mājsaimniecībā  

Pievienot komentāru