Kā pircēji tiek apvesti ap stūri: 5 lielveikalu triki, kas jāņem vērā

Izveicīgi tirgotāji ir izdomājuši daudz veidu, kā ātri apmuļķot lielveikalu pircējus pat tad, ja viņiem nav nodoma kaut ko iegādāties.

Zemāk aprakstīti pieci tipiskākie veidi, kurus būtu labi zināt.

Spēlējiet uz tavu apetīti. Tāpēc vēlreiz atkārtojam galveno patiesību – neapmeklējiet veikalus izsalkuši. Pretējā gadījumā, bada mocīts, jūs “uzbruksiet” visam, ko redzēsiet, un, lai redzētu, jums tiks piedāvāts daudz un rezultātā nopirksiet kaut ko tādu, ko negribējāt.

Bet pat tad, ja neesat izsalcis, veikali centīsies modināt jūsu apetīti, piemēram, ar svaigu maizes izstrādājumu smaržām.

Tie var vilināt jūs arī ar zināmā veidā radītu apgaismojumu, kad produkti skatlogā izskatās spoži un pievilcīgi.

Lasi vēl: Tauku traips uz džinsiem: kartupeļi šo problēmu atrisinās ātri un efektīvi

Ceturtais triks ir degustācijas. Bez maksas nogaršojuši gardumus, jūs vēlēsieties tos iegādāties un vienlaikus pateikties veikalam par degustāciju. Teiksim tā: ja degustācijā nebūtu nobaudījuši šo desu, jūs par to pat neatcerētos. Bet tagad tā ir jūsu čekā.

Piektais triks ir krāsas. Pat garāmgājējus piesaista veikala sienu un ieejas siltās krāsas, radot mājas mājīguma iespaidu. Jums gribas ieiet iekšā un kavēties. Bet iekšpusē jau ir auksti toņi – tie stimulē ne tikai staigāt pa zāli, bet arī veikt pirkumu.

Leave a Comment