Trīs zvaigžņu zīmes ar īpaši lieliskām prognozēm nedēļai no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

Zvaigžņu eksperti pastāstīja par gaidāmās nedēļas iezīmēm no 6. līdz 12.februārim, kā arī nosauca trīs  zīmes, kurām lielākā daļa prognožu sola laimi un panākumus dažādās dzīves jomās.

 

Kas ir šie laimīgie, noskaidroja portāla Abiem žurnālisti.

Vispārējā prognoze

Tā būs brīnišķīga un motivējoša nedēļa, kad lielākā daļa cilvēku vēlas sasniegt savus mērķus un ieņemt stingras pozīcijas dažādās dzīves jomās.

5. februārī Lauvas zvaigznājā bija pilnmēness, un šis aspekts joprojām ietekmē nedēļas sākumu, nesot romantiku un karjeras tieksmes. Starp citu, daudzi šajā laikā vēlēsies mainīt darbu. Tajā pašā laikā jaunas grūtības un pārmaiņas nebiedē – tiks izvirzīts mērķis, parādīsies jaunas intereses un apņemšanās, tiks mests izaicinājums.

Lasi arī: Kaimiņiene pārtrauca mūs sveicināt, kad paprasījām no viņas kvīti ar parakstu

Nākamais svarīgais šīs nedēļas aspekts ir Merkura un Neptūna sekstils, kas nedaudz dzēsīs kaislības un neapdomīgus impulsus. Mēness Jaunavas zvaigznājā vairos reālismu un pragmatismu. Šajā laikā enerģija tiks novirzīta kam svarīgākam, jēgpilnākam, vajadzīgākam.

Turklāt Veneras un Urāna sekstils sniegs lieliskas ziņas jūsu personīgajā dzīvē. Tas būs romantikas un mīlestības laiks. Un Merkura un Plutona duets palīdzēs jums izteikt savas jūtas un izteikt savas vēlmes.

Beidzot īstu komfortu un radošus impulsus mums atnesīs Merkurs Ūdensvīra zvaigznājā. Vārdu sakot, karjeras izaugsmes ziņā šī būs lieliska nedēļa, taču neaizmirstiet par savu personīgo dzīvi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru