Trīs zvaigžņu zīmes ar īpaši lieliskām prognozēm nedēļai no 2023. gada 6. februāra līdz 12. februārim

 

Auns: laime ir tevī

Tātad, nedēļas pirmie laimīgie ir Auns. Un jums nav jāmeklē laimes iemesli kaut kur citur. Patiesībā laime ir tevī. Protams, būsiet atkarīgs no nedēļas zvaigžņu aspektiem, un meklējiet iedvesmu savā dvēselē. Ir ļoti svarīgi pret visu izturēties pozitīvi – un tad veiksme nebūs ilgi jāgaida.

Turklāt esi pārliecināts par sevi, domā mierīgi un objektīvi – tad spēsi pārvarēt visas grūtības un nepatikšanas. Pat ja pieļaujat kļūdu, šajā periodā varat to labot. Darbā apkārtējie būs pārsteigti, cik gudri atrodat risinājumu problēmām un izeju no jebkuras situācijas. Novērtējiet šos savus talantus un priekšniekus. Varbūt pat sagaidīsiet finansiālu atlīdzību vai paaugstinājumu.

 

Jaunava: svarīgi saprast, kas tev šobrīd vajadzīgs

Jaunavas panākumu noslēpums slēpjas viņu mērķu un centienu izpratnē. Jūs saprotat, kā varat būt noderīgs citiem un sev. Galvenais ir neuztvert visu personīgi un neļaut vilšanās un vienaldzībai jūs uzvarēt. Šonedēļ labāk nerunāties ar toksiskiem cilvēkiem. Tas attiecas uz dažādām dzīves jomām. Turies tālāk no tiem, kas tevī sēj šaubas un cenšas tevi maldināt.

Pavadiet vairāk laika darbā, parādiet savus talantus un prasmes. Un nemēģiniet noskaidrot attiecības ar kādu – vienkārši tērēsiet savus nervus un laiku.

 

Zivis: laime ir darba un personīgās dzīves līdzsvarā

Ja Aunam jārūpējas par emocijām un harmoniju ar savu dvēseles radinieku, Jaunavām jāstrādā smagi, tad Zivīm jāmeklē “zelta vidusceļš”, pievēršot pietiekamu uzmanību gan profesionālajai sfērai, gan personiskajām attiecībām.

Šajā periodā pievērs uzmanību savām idejām – tās būs daudzsološas un neaizkavēsies. Nesteidzieties atteikties no tā, kam ir veltīts daudz pūļu. Pēdējā laikā jūs jūtaties diezgan noguris un neapmierināts. Šī nedēļa izlabos situāciju šajā ziņā.

Lasi arī: Kaimiņiene pārtrauca mūs sveicināt, kad paprasījām no viņas kvīti ar parakstu

Jūs esat enerģijas un entuziasma pilns, un jūs varat burtiski pārvietot kalnus darbā. Vienkārši neaizmirstiet par lietām, kas jūs gaida mājās un ka otrajai pusītei ir nepieciešama jūsu uzmanība un rūpes.

Sadaliet enerģiju starp darbu un personīgajām lietām un neaizmirstiet par sevi. Brīvajā laikā nodarbojies ar radošumu, mākslu – visu, kas patīk un sniedz iedvesmu.

COMMENTS

Pievienot komentāru