Naudas un veiksmes piesaistīšanas rituāls – neticami, bet tas darbojas!

Vienas receptes tam, lai piesaistītu materiālo veiksmi, nav. Taču ir dažādi veidi, kā pievilināt šo “naudas un bagātības veiksmi”. Protams, ir zināms, ka laime nav bagātībā, un tomēr – kurš gan noliegs, ka naudas trūkums arī laimīgu nedara. Ezotērikas eksperti atklāj – kā pagatavot “naudas eliksīru”, kas piesaistītas veiksmi un naudu.

Esi gatavs izmēģināt?

Foto – Pexels

Eliksīra pagatavošanai tev vajadzēs:

1. Ūdeni
2. Caurspīdīgu glāzi
3. Vaska sveci
4. Papīra salveti vai balta auduma gabaliņu
5. Vairākas naudas banknotes
6. Pinceti

Šo rituālu eksperti iesaka veikt periodā, kad Mēness ir augošs. Un tā, kas tev jādara?

Mierīgā atmosfērā uz galda noliec salveti vai auduma gabaliņu, tad blakus noliec sveci un to aizdedzini. Kad svece jau deg, virs tās uzmanīgi pārvelc pāri naudas zīmes (taču ne pārāk tuvu liesmai!!!), turot tās ar pincetes palīdzību. Svarīgi – neaizdedzināt banknotes, bet tikai nedaudz tās sasildīt. Ja naudas zīmes tavā rīcībā ir dažādas, tad svarīgi ievērot – sāc ar mazāko vērtības banknoti. Vēlams, lai tev rokās būtu vismaz trīs dažādas papīra naudas zīmes. Piemēram, 10, 20 un 50 eiro banknotes.

Pēc tam noliec naudas zīmes uz galda un virs tām turi glāzi, kurā ieliets ūdens, skatoties uz naudu cauri glāzei, skaļi saki: “Viss, kas iecerēts, lai piepildās – katrs pirkums lai realizējas. Bija parasts ūdens, bet kļuva par naudas ūdeni. Es to uzlādēju ar Mēness enerģiju, radot naudas eliksīru, veiksmi piesaucu.”

Pēc tam glāzi novieto uz galda, sveci nopūt. No rīta, kad esi pamodies, ūdeni izdzer maziem malciņiem, un pēc tam saki: “Jaunu dienu es sāku, neveiksmes vairs nepazīstu, naudas veiksmi piesaistu. Kā Mēness aug, tā arī mana labklājība. Ūdens malks – šajā namā ienāk naudas plūsma.”

Naudas banknotes, ko izmantoji rituālā, nevajadzētu tērēt nekur vismaz 7 dienas, bet sveci neizmet – turi to mājās, ietinot salvetē vai auduma gabaliņā, kuru izmantoji šajā naudas piesaistīšanas rituālā.

Pievienot komentāru