Kaimiņiene pārtrauca mūs sveicināt, kad paprasījām no viņas kvīti ar parakstu

Man ir 30. Mēs kopā ar sievu un dēlu ievācāmies savā dzīvoklī pagājušajā gadā. Dzīvoklis uz kredīta. Mēs dzīvojam no algas uz algu. Mēs neesam nabagi, bet neesam arī super bagāti.

Mēs uzturam draudzīgas attiecības ar kaimiņiem. Un mums ir ļoti sabiedriska kaimiņiene, 50-55 gadus veca sieviete. Dzīvo dzīvoklī  stāvu zemāk (tieši zem mums). Ar mūsu bērnu viņš nemitīgi spēlējas,  šad tad iedod kādu saldumu.

Lasi arī: 6 zvaigžņu zīmes, kuras, šķiet, vienkārši neprot novecot. Vienmēr jauni sirdī!

Kādu dienu viņa man atnesa pīrāgu. Tas bija neērti, bet mēs to paņēmām, lai neaizvainotu, pateicāmies. Taču šāda uzmanība mūs traucē. Un tad tajā pašā nedēļas nogalē no rīta viņa piezvanīja pie mūsu durvīm…

Tas kas notika tālāk izmainīja mūsu attiecības ar šo sievieti.

 

Atverot durvis, es viņu tur ieraudzīju ar skumju seju. Sieviete prasīja aizdot naudu – 400 eiro. Mēs gan visu naudu turam kartēs. Bet, kaut kā negribējās dot arī tāpat, jo mēs ar sievieti gandrīz nepazīstam, bet man bija kauns atteikt. Teicu, ka varu vakarā izņemt naudu un iedot viņai.

Mēs ar sievu konsultējāmies, tomēr nolēmām viņai palīdzēt, taču nolēmām pārliecināties un pakonsultēties. Sazvanījām pazīstamu juristu, izskaidrojām situāciju, viņš ieteica paņemt no viņas kvīti, kurā viņa parakstās, ka viņai tiek aizdota nauda.

Vakarā prasījām kaimiņienei pasi un iedevām arī  kvīti, kurā bija norādīts, cik viņa ņem un uz cik ilgu laiku.

Pēc mana paskaidrojuma viņa nosarka, pateicās mums un nolēma atteikt palīdzību.

Lasi arī: 6 zvaigžņu zīmes, kuras, šķiet, vienkārši neprot novecot. Vienmēr jauni sirdī!

Kopš tās dienas viņa pārtrauca mūs sveicināt… Laikam mēs viņu aizvainojām, neuzticoties pieaugušai sievietei. Bet kas zina, varbūt viņa tomēr gribēja mūs apmānīt, ja viņa tā reaģēja uz maniem vārdiem?

P.S. Es nezinu, kā būtu bijis pareizi rīkoties?

 

Mēs labprāt dzirdētu jūsu viedokli komentāros!

COMMENTS

Pievienot komentāru