Krievijas zvaigzne, kurš nostājās pret Kremļa zvērībām, spiests pamest valsti

Dmitrijs Nazarovs pamet  Krieviju un dosies uz Izraēlu

Pagājušajā mēnesī slavenais aktieris intervijā atklāti izteicās pret Kremļa politiku un tā saucamo “speciālo militāro operāciju” Ukrainā, kā Krievijā tiek dēvēts uzsāktais karš un agresija pret kaimiņvalsti. 

 

Pēc tam Dmitrijs Nazarovs tika atlaists no Maskavas Mākslas teātra, kur viņš nostrādāja 20 gadus. Pēc tam “Virtuves” zvaigznei sākās nepatikšanas: viņš tika atņemts no lomām filmās, un visas tūres tika atceltas. Tagad aktieris domā par karjeras sākšanu ārzemēs.

 

Kremļa kritikas dēļ bez darba palika gan Dmitrijs Nazarovs, gan viņa sieva Olga Vasiļjeva. “Virtuves” zvaigzne sniedza vairākas intervijas, kurās paziņoja, ka neatbalsta Krievijas varas iestādes. Aktieris arī izdeva vairākas skandalozas paša kompozīcijas dziesmas.

Lasī arī: 6 zvaigžņu zīmes, kuras, šķiet, vienkārši neprot novecot. Vienmēr jauni sirdī!

Saprotot, ka reputācija ir nomelnota, Nazarovs un Vasiļjeva organizēja koncertus Izraēlā. Pirmā izrāde notiks 19. martā Netānijā. Starp citu, pārim ir ieplānots viss nākamais mēnesis.

“Skanēs autorromantikas, Dmitrija Nazarova dzejoļi un fabulas, kā arī hiti krievu un franču valodā,” teikts afišā.

Dmitrijs   savu rīcību ar žurnālistiem neapspriež

65 gadus vecais aktieris tikai dzied par to, kas šobrīd notiek viņa dzīvē.

Lasī arī: 6 zvaigžņu zīmes, kuras, šķiet, vienkārši neprot novecot. Vienmēr jauni sirdī!

“Mums nav ne plūdu, ne ugunsgrēku, viss ir kārtībā, bet manā dvēselē nav miera … Kaimiņš man kliedz: “Dzimtenes nodevējs!”, atkal brēkdams, ka esmu muļķis … Ziņojumi katru dienu ir polāri, es dzirdu terminu “maita” biežāk nekā “sveiki”,” Nazarovs nesen dalījās ierakstā.

P.S. Dalieties ar savu viedokli komentāros.

Pievienot komentāru