Dienas horoskops 2023. gada 5. februārim visām zodiaka zīmēm

Svētdien, 2023. gada 5. februārī, profesionālajā jomā var rasties zināmas grūtības, brīdina astrologi. Diezgan grūta diena, kas tomēr ir piemērota jaunu biznesu un projektu uzsākšanai.

Sīkāk katras zodiaka zīmes zvaigžņu ekspertu horoskopu analizēja abiem.info žurnālisti.

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)
Aunam šī diena būs mierīga un stabila. Jūs spējat tikt galā ar visiem saviem uzdevumiem. Brīvo laiku veltiet hobijiem.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)
Vērsim pienāks laiks lieliskām ziņām. Pateicoties labam noskaņojumam, varēsi atrisināt visus šai dienai izvirzītos uzdevumus.

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)
Astroloģe iesaka Dvīņiem eksperimentēt ar savu izskatu. Tam vajadzētu būt vismaz jaunam matu griezumam vai stila maiņai, kas lieliski atspoguļos ne tikai ārējo, bet arī tavu iekšējo pasauli.

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)
Vēžiem vajadzētu nodarboties ar sportu, ūdens procedūrām, aktīvi atpūsties. Dienas otrā puse būs grūtāka – problēmas nesīs pagātnes cilvēki.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)
Lauvas var droši paļauties uz radinieku un draugu palīdzību. Tāpat arī grūtākajos brīžos blakus būs labi draugi.

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)
Jaunavām būs interesanta un noderīga iepazīšanās. Ļoti iespējams, ka tas no biznesa pāraugs par draudzību un pat romantisku. Vakaru veltiet vispārējai tīrīšanai.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)
Svari var un viņiem vajadzētu izvirzīt nopietnus mērķus un uzdevumus. Tomēr esiet gatavi tam, ka jūs nevarēsiet kaut ko izdarīt uzreiz. Jāstrādā smagi un ilgi. Tomēr ar katru savu soli tu tiec tuvāk savam sapnim.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)
Astroloģe iesaka Skorpioniem šajā dienā stingri ievērot plānu. Dienas pirmo pusi veltiet svarīgām lietām, bet pēc pusdienām atpūtieties un parūpējieties par sevi.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)
Strēlniekam būs saspringta diena. Pilnīgi iespējams, ka kāds uzzinās tavu noslēpumu, ko esi slēpis gadiem ilgi. Tas ļoti sabojās jūsu garastāvokli.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)
Mežāžiem vajadzētu pašiem sakopt savu māju. Kārtība tavā galvā un dvēselē būs atkarīga no apkārtējās tīrības.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)
Ūdensvīriem jāuzmanās no sadursmēm ar kolēģiem. Nevienam neko nepierādi, kā arī klausies ar cieņu un centies saprast otru pusi.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)
Zivju rīts sākas vienkārši ideāli. Astroloģe iesaka veikt vingrinājumus, gatavot brokastis, palasīt savu mīļāko grāmatu. Vārdu sakot, dari to, kas tev patīk un kas sagādā prieku un iedvesmu.

Pievienot komentāru