Tests, kas palīdzēs noskaidrot, cik tumša ir jūsu dvēsele, un ieskatīties tās slēptajos nostūros

Tiek uzskatīts, ka katrā cilvēkā ir gan labs, gan slikts. Un šis līdzsvars bieži vien tiek izjaukts dažādu faktoru ietekmē, piemēram, rakstura, audzināšanas, dzīves apstākļu, vides…..

Šodien piedāvājam lasītājam veikt kuriozu testu, kas parādīs, cik ļoti jūsu dvēselē dominē tumšā puse. Atbildiet uz dažiem jautājumiem, aprēķiniet rezultātus un uzziniet to, par ko iepriekš nekad nebijāt aizdomājies.

Uzmanīgi izlasiet katru jautājumu un izvēlieties vienu no trim atbilžu variantiem. Par pirmo variantu saņemiet vienu punktu, par otro – divus punktus, bet par trešo – trīs punktus.

Vai jūs baidāties no tumsas?

Ja jums patīk, ka nav gaismas avotu, tad ierakstiet vienu punktu. Ja tumsa jūs dažkārt biedē, iegūstiet divus punktus. Un, ja tumsa vienmēr liek jums justies nemierīgi, tad trīs punkti ir jūsu.

Vai esat kādreiz simulējis kādu sli**bu?

Ja jūs tajā nesaskatāt neko sliktu, iegūstiet vienu punktu. Ja reizēm izliecieties sl*ms, bet jums šķiet, ka tas ir nepareizi, saņemiet divus punktus. Un, ja jūs atsakāties no šādiem trikiem, tad uzreiz paturiet 3 punktus.

Kādas filmas jūs nevarat izturēt?

Par nepatiku pret romantiskām komēdijām saņem 1 punktu, bet par nepatiku pret vēsturiskām drāmām saņem 2 punktus. Savukārt, ja jums nepatīk šausmu filmas, par to ir nopelnīti 3 punkti.

Lasi vēl: Olas ar avokado pildījumu

Iedomājieties, ka jūsu vannas istabā ir iekļuvis zirneklis. Ko jūs darītu?

Ja jūs tam dosiet vārdu un sāksiet ar to sarunu, jums pienākas 1 punkts. Ja mēģināsiet no zirnekļa uzreiz atbrīvoties, saņemsiet 2 punktus. Un, ja jūs aizbēgat no vannas istabas un atsakāties šeit atgriezties, tad pelnīti jūsu rīcībā ir 3 punkti.

Kādas ir jūsu attiecības ar kaimiņiem?

Ja jums nav nekādu attiecību, ierakstiet 1 punktu. Ja reizēm jūs ar viņiem sasveicināties un varat apmainīties ar dažām frāzēm, tad rakstiet 2 punktus. Un, ja jums ir izdevies sadraudzēties ar kaimiņiem, tad saņemat 3 punktus.

Iedomājieties, ka pamostieties, dzirdot aiz loga putnu čivināšanu. Kāda ir jūsu reakcija uz to?

Par aizkaitinājumu saņemiet 1 punktu, bet par vienaldzību pret putniem paturiet 2 punktus. Ja jūs priecājaties par notiekošo, jūsu rezultāts palielinās vēl par 3 punktiem.

Kā jūs jūtaties attiecībā uz cilvēci?

Ja jums vispār nepatīk cilvēki (tostarp jūs pats), saņemiet 1 punktu. Ja aptuveni pusi cilvēku jūs uzskatāt par diezgan labiem, tad paturiet 2 punktus. Un, ja jūs uzskatāt, ka lielākā daļa cilvēku ir brīnišķīgas būtnes, tad jums pelnīti pienākas 3 punkti.

Vai jūsu tuvinieki jūs uzskata par slinku un nesteidzīgu?

Ja nē, tad rakstiet 1 punktu, ja šaubāties, tad paturiet 2 punktus. Ja jūsu tuvinieki jūs uzskata par slinku, tad ieraksti vēl 3 punktus.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment