Tests, kas palīdzēs noskaidrot, cik tumša ir jūsu dvēsele, un ieskatīties tās slēptajos nostūros

Vai jums kādreiz ir nācies pasmieties par citu cilvēku neveiksmēm?

Ja jūs to darāt visu laiku, piešķiriet sev 1 punktu. Ja jūs vairāk smejaties par savu muļķību, tad saņemiet 2 punktus. Un, ja citu cilvēku neveiksmes jūs sarūgtina, tad saņemiet 3 punktus.

Kad pēdējo reizi jūs kādu uzslavējāt vai izteicāt komplimentu?

Tie, kuri vispār nesaka komplimentus, šeit saņem 1 punktu. Ja pēdējo pāris nedēļu laikā esat kādu uzslavējis, tad paturiet 2 punktus. Ja komplimentu esat izteicis šodien, tad tas nopelna 3 punktus.

Cik punktus saņēmāt?

No 10 līdz 14 punktiem saņem cilvēki ar ļoti tumšu dvēseles pusi. Jums ir tuvs melnais humors, jūs nevarat paciest apkārtējos cilvēkus un priecājaties, kad viņi jūtas slikti. No taviem ienaidniekiem ir jābaidās, jo tu vienmēr kaldini tumšus atriebības plānus. Tu esi īsts ļaundaris, tas ir skaidrs.

No 15 līdz 20 punktiem var iegūt personāži ar tumšu, bet ne melnu dvēseli. Jūs spējat saskatīt katras lietas sliktākās puses, bet jums tā šķiet pat skaisti. Filozofiskas pārdomas jums ir tuvas, tajās jūs viegli varat pavadīt garas stundas. Reizēm jūs naktīs nevarat aizmigt, jo galvā ienāk muļķīgas domas.

No 21 līdz 25 punktiem saņem cilvēki, kuru dvēselē nav tumsas. Jūs varat izlikties par drūmu un bezdvēselisku cilvēku, taču jūsu tuvākie zina, ka tā nebūt nav. Tevī ir daudz gaismas, tu zini, kā atrast dzīvē prieku. Un jūs izliekaties par ļaunu tikai tādēļ, lai aizsargātu savu neaizsargāto dabu.

No 26 līdz 30 punktiem tiek piešķirti tiem, kuriem sevī nav tumsas. Jūsu dvēseli var salīdzināt ar mirdzošu varavīksni. Labestība, gādība un dzīvesprieks – tas viss attiecas uz jums. Līdzās jums var droši raudzīties nākotnē, nebaidoties no šīs pasaules tumsas.

Cik lielā mērā testa rezultāti sakrita ar jūsu pašu uzskatiem? Dalieties savās pārdomās komentāros.

 

Leave a Comment