Ko uzdāvināt vīramātei?

Ir ļoti grūti iepriecināt sievieti, kurai ir viss, kas viņai nepieciešams ērtai dzīvei. Šādā situācijā uzsvars būtu jāliek nevis uz praktiskumu, bet gan uz dāvanas garīgo vērtību.

Tai vajadzētu būt kaut kam, kas saistīts ar ģimeni. Tas ir kaut kas tāds, kas atkausēs pat visaukstāko sirdi, tostarp vīramātes

Ko dāvināt vīramātei?

Ģenealoģijas koks. Nopērciet vai pasūtiet pie meistariem koka figūru, kuras vainagā būs piekārti nelieli rāmīši fotogrāfijām. Palūdziet savam laulātajam šai kompozīcijai uzņemt viņa vecvecāku un vecāku fotogrāfijas. Vai arī atstājiet to jūsu vīramātei, lai tā pati piepilda rāmīti ar fotogrāfijām.

Ģimenes servīzes komplekts. Ģimenes komplekts atšķiras no parastā ar to, ka uz katra elementa būs uzdrukāta ģimenes locekļu fotogrāfija. Tādējādi, rīkojot tējas ballīti radiniekiem, vīramāte varēs cienāt ikvienu no individuālas krūzes.

Ģimenes galda piederumu komplekts. Iegādājieties sudraba, apzeltītus vai visparastākos galda piederumus. Uz katras dakšiņas, naža un karotes jābūt iegravētiem ģimenes locekļu vārdiem. Atstājiet dažus instrumentus bez uzrakstiem nākamajiem bērniem.

Lasi vēl: Nosaukta, kādai jābūt ideālajai temperatūrai dzīvoklī ziemā

Juvelierizstrādājumi. Ko dāvināt vīramātei, ja viņai ir viss – rotaslietas nekad nebūs lieki. Īpaši, ja tajā būs viņas mīļākā dēla un viņa laulātā neaizmirstams gravējums.

Budžeta dāvanas

Pat ar ierobežotu budžetu jūs varat uzdāvināt sava vīra mātei cienīgu dāvanu. Lūk, dažas veiksmīgas iespējas, ko uzdāvināt vīramātei dzimšanas dienā vai Ziemassvētkos:

Foto kalendārs. Sagatavojiet 12 labāko ģimenes fotogrāfiju izlasi un dodieties uz fotosalonu. Tur speciālisti pēc tām izveidos ekskluzīvu kalendāru. Katrā lapā jūs varat pievienot laba vēlējumus savai vīramātei.

Ar rokām darinātu šokolādes konfekšu komplektu. Konditorejas veikalos pārdod daudz tematisku figūriņu un kartīšu no šokolādes. Jūs varat izveidot arī ar rokām darinātu šokolādes konfekšu komplektu ar dažādiem pildījumiem.

Turpinājumu lasiet nākamjā lapā!

Leave a Comment