Seno rūnu gudrība: Izvēlieties vienu, lai saņemtu nākotnes pareģojumu

Rūnas ir sens alfabēts, ko radījuši ķelti, skandināvi un vācieši. Vārds “rūnas” nozīmē “čuksti” vai “svētais noslēpums”, jo tika uzskatīts, ka katram burtam ir enerģētisks sūtījums un intuitīvs pareģojums.

Kopumā ir 24 rūnas, kam piemīt īpaši simboli, kas saistīti ar zvaigznēm, virzību un dabas cikliem.

Pēc tradīcijas rūnas izgreba uz koka, akmeņiem vai kauliem, un turēja svētā maisiņā. Lai tulkotu, cilvēkam bija jāizvēlas rūna, kas nesa svarīgu intuitīvu sūtījumu.

Tāpat kā gadījumā ar Taro kārtīm, pastāv dažādi rūnu tulkojumi, kas tiek izmantoti, lai gūtu atbildes uz visslēptākajiem jautājumiem.

Zīlēšana pēc rūnām

  1. Izdomājiet jautājumu vai problēmu, kam nepieciešams risinājums. Skaidri uzdodiet savu jautājumu.
  2. Tiklīdz esat noskaidrojuši savu jautājumu, paskatieties uz rūnām un izvēlieties vienu, kas pirmā ir pievērsusi jūsu uzmanību.
  3. Zemāk uzzināsiet jūsu izvēlētās rūnas tulkojumu.

Rūnas un to nozīme

Feu

Šī rūna simbolizē bagāību un nepieciešamību padomāt par savām finanšu vajadzībam un pienākumiem. Tā var būt zīme, ka pavisam drīz jūs sagaida naudas pieplūdums, un jūs tiksiet atalgots par centīgu darbu pagātnē. Tāpat tā ir laba zīme, lai uzsāktu savu biznesu vai jaunu darbu.

Uruz

Šī rūna simbolizē spēku un jaudu, un stāsta par to, ka jums vajag piecelties un sākt vadīt savu dzīvi. Rūna simbolizē auglību un radošās un seksuālās enerģijas pastiprināšanos. Tā ir laba zīme, ja velaties uzsākt radošu projektu, attiecības vai arī veidot ģimeni.

Turisaz

Rūna nozīmē cīņu vai grūtības. Ir pienācis laiks ieklausīties sevī un atrisināt sāpīgus jautājumus, kuri var tagad rasties. Tāpat rūna vēsta par to, ka jums vajag palikt vienatnē un padomāt par savām īstajām jūtām.

Аnsuz

Rūna simbolizē “dievišķo elpu”, un stāsta par to, ka jums piemīt ļoti spēcīga intuīcija. Tā arī norāda uz jūsu spēju dziedināt. Iespējams, jūs sagaida garīga atklāsme, un jums vajag iemācīties izmantot savas ekstrasensorās spējas.

Raido

Šī rūna simbolizē ciklu vai ceļojumu. Iespējams, ka patlaban jūs atrodaties svarīgā savas dzīves cikla posmā vai arī gatavojieties kādam ceļojumam. Šis brauciens var jums daudz ko izskaidrot. Rūna ir zīme, ka jūs sava ceļojuma laikā esat aizsargāts.

Kano

Rūna nozīmē radošumu, iedvesmu un gudrību. Jums piemīt visas nepieciešamās zināšanas, lai atrisinātu problēmas vai situācijas, kas radušās jūsu priekšā. Atbrīvojieties no bailēm un trauksmes, kas radušās sakarā ar situāciju, un atcerieties, ka jūsos ir liels iekšējs spēks. Rūna arī vēsta, ka jums vajag palaist pagātni un atbrīvoties no veciem ieradumiem, lai skaidri ieraudzītu, kas notiek.

Gebo

Rūnas simbols ir dāvana, un tas nozīmē, ka jūs gaida liela veiksme. Tas ir pozitīvs vēstnesis jebkuriem jautājumiem, kas saistās ar mīlestību un attiecības, kā arī iespējamu palikšanu stāvoklī. Šī rūna ir viena no labvēlīgākajām un norāda uz Visuma dāsnumu – neaizmirstiet kaut ko atdot pretī.

Vunjo

Rūna simbolizē prieku un mērķu sasniegšanu. Jūs neatlaidīgi strādājāt un tagad varat atpūsties un atslābināties. Ir pienācis laiks izbaudīt dzīvi, paņemt pārtraukumu un, iespējams, ieplānot brīvdienu vai arī atpūtas dienu pašam sev. Rūna arī vēsta par veiksmīgu mērķu sasniegšanu.

Hagalaz

Rūna vēsta par vētru un norāda uz to, ka jūs atrodaties uz nepieciešamo pārmaiņu ceļa. Jūs varat vairs neturpināt darīt tā, kā esat pieraduši, jums vajag kaut ko mainīt savas veselības, labklājības un dvēseles miera dēļ. Ir pienācis laiks atbrīvoties no kaitīgajiem ieradumiem un sākt sevi mīlēt.

Nautiz

Šī rūna nozīmē neapmierinātu vēlmi. Iespējams, ka jums ir sapnis vai vēlēšanāš, ko esat apglabājuši baiļu vai šaubu dēļ. Ir pienācis laiks atgūt pārliecību par sevi un sākt radīt to dzīvi, kāda jūs apmierina. Tāpat rūna vēsta par to, ka beidzas grūtību laiki, un viss sagrozīsies uz labo pusi.

Isa

Rūna nozīmē “ledus”, un vēsta par to, ka ir pienācis laiks apstāties un padomāt. Situācija ir “sasalusi” jums, esiet pacietīgi un izmantojiet šo enerģiju, lai priekš sevis noskaidrotu, ko jūs vēlaties. Tāpat rūna norāda uz enerģētiskajiem blokiem, kuri jāatstrādā ar fiziskiem vingrojumiem vai laiku, kas pavadīts dabā.

Jer

Rūna simbolizē ciklus un vēsta par to, ka jums drīz sāksies jauns cikls. Tagad jūs sajutīsieties enerģētiskāks un produktīvāks, lai sāktu jaunu nodaļu. Ir pienācis laiks atbrīvoties no vecās kārtības, lai atbrīvotu vietu jaunajai. Tāpat tas ir labs izaugsmes un auglības vēstnesis.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru