Jaunie pētījumi: kāpēc lietot bīstamas zāles, ja varat ēst šos četrus riekstus reizi mēnesī?

Nesen veiktā pētījuma rezultāti par Brazīlijas riekstiem ir visai pārsteidzoši. 10 dalībnieki ēda ēdienu, kas saturēja vienu, četrus vai astoņus Brazīlijas riekstus, un zinātnieki atklāja, ka holesterīna līmenis ievērojami uzlabojās.

Un tieši, viņu LPNP vai “sliktā” holesterīna līmeņi asinīs bija ievērojami zemāki vien 9 stundas pēc šo riekstu lietošanas, gandrīz par 20 punktiem mazāk dienas laikā. No otras puses, lai panāktu šādu efektu, statīnam vajag aptuveni 4 dienas.

Tādējādi zinātnieki mērīja holesterīna līmeni pēc piecām dienām un pēc mēneša, lai arī dalībnieki vairs nelietoja Brazīlijas riekstus.

Pat pēc mēneša holesterīns bija samazināts vienīgās porcijas dēļ, kuru tie bija ēduši. Iespējams, jūs to arī gaidījāt, bet pētījumu patiesībā finansēja Brazīlijas riekstu ražotāji.

Turklāt zinātnieki atklāja, ka 4 rieksti sniedz vislabāko efektu holesterīna līmeņa samazināšanā un labā holesterīna regulēšanā, nekā 8 rieksti, un tas nozīmē, ka 4 riekstu porcija ir adekvāta deva mēneša laikā un pat ilgāk.

Pēc zinātnieku domām, ar vienu porciju pietiek, lai atbrīvotu toksīnus no aknām un nierēm, balstoties uz augsto selēna saturu Brazīlijas riekstos.

Un tomēr, četri rieksti mēnesī – tas ir tas, par ko jums nevajag uztraukties.

Neskatoties uz to, ka prakse vēsta, ka vienmēr ir jāpagaida, līdz tādus rezultātus var apstiprināt liela zinātniska pētījums, kurā piedalās vairāk cilvēku, šajā gadījumā mēs iesakām jums pamēģināt šo, līdz nebūs pierādīts kaut kas cits!

Tā ir pieejama, lēta, droša, garšīga un vienkārša metode, kas jums obligāti ir jāizmēģina.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru