Seno rūnu gudrība: Izvēlieties vienu, lai saņemtu nākotnes pareģojumu

Eivaz

Šī rūna liecina par nepieciešamībau paskatīties sejā savām bailēm, un aptvert, ka jūs ļaujat savam bailēm valdīt pār jūsu dzīvi vai situāciju. Rūna brīdina par liktenīgām pārmaiņām, kas palīdzēs jums atklāt jūsu patieso sūtību. Var norādīt uz grūtiem laikiem, bet šī tuneļa galā ir gaisma.

Pert

Rūna simbolizē maģiju, un vēsta par to, ka jūs esat spēcīga personība, kam piemīt maģiskas spējas. Jūs spējat radīt notikumu gaitu, un vadīt savu enerģiju tā, kā jūs vēlaties. Ļaujiet Visumam uzzināt, ko jūs vēlaties, un jums palīdzēs. Tāpat tā ir laba zīme jūsu ekstrasensoro spēju attīstībai.

Аlgiz

Rūna nozīmē aizsardzību un vēsta par to, ka šajā laikā jūs atrodaties dievišķā aizsardzībā. Atbalsts vienmēr ir blakus, jums tikai nepieciešams būt gatavam palūgt palīdzību. Tāpat rūna brīdina, ka jums vajag veltīt uzmanību savai veselībai – gan fiziskai, gan psihiskai.

Soulu

Rūna tulkojass kā “Saule”, un nozīmē ļoti labu rezultātu. Jūsu enerģija un spēks pastiprināsies, un viss notiks jums par labu. Tā ir ļoti labvēlīga zīme, ja runa ir par veselību vai karjeru. Pozitīva viļņi ir vadīti uz jūsu pusi, izmantojiet tos savā labā.

Teivaz

Rūna simbolizē pienākumu un disciplīnu. Ir pienācis laiks parūpēties par detaļām, un paskatīties uz lietām detalizētāk, pirms turpināt tālāk darboties. Nesteidzieties pieņemt lēmumus. Tāpat tas liecina par nepieciešamību atpūsties un izārstēt vecās rētas.

Berkana

Rūna nozīmē izdziedināšanos un vēsta, ka ir pienācis laiks jaunam sākumam. Pagātne ir palikusi pagātnē, tagad ir jāskatās uz priekšu un jāpastiprina savi spēki. Ceļā jūs gaida jauns sākums, jums vajag vien parūpēties par sevi.

Evaz

Rūna liecina par kustību un norāda uz to, ka tagad ir piemērots laiks, lai spertu soli uz priekšu vai veiktu pārliecinātu darbību. Iespējams, ka jums ir jāpārstāj daudz domāt, un vairāk jāsāk darboties. Tāpat tas liecina par to, ka patiesība, kas pateikta šajā laikā, nāks jums par labu.

Mannaz

Rūna tiek tulkota kā “cilvēks” un norāda uz jautājumiem, kas attiecas uz draugiem, ģimeni un jūsu apkārtni. Iespējams, ka ir pienācis laiks pārskatīt savas attiecības ar daudziem cilvēkiem, lai saprastu, vai tās jums nāk par labu. Tāpat tā ir laba zīme, kas liecina par ģimenes un draugu atbalstu, kas palīdzēs jums izlabot izveidojušās situācijas.

Laguz

Rūna simbolizē emocijas un visu, kas ir saistīts ar zemapziņu. Slēptās domas un sajūtas iznāks virspusē, un jums vajag pievērst uzmanību patiesībai. Neslēpieties no savas intuīcijas vai emocijām, bet tieši otrādi – izmantojiet to kā mājienu. Jums vajadzēs kaut ko atlaist, lai atbrīvotos no smagām emocijām.

Inguz

Šī rūna nozīmē darbu un produktivitāti. Tās ir pozitīva zīme visam, kas attiecas uz jūsu karjeru. Tagad ir ideāls laiks, lai sāktu virzīties pa karjeras kāpnēm un uzstādīt augstus mērķus. Tāpat var norādīt uz paaugstinājumu, virzību un kopumā panākumiem.

  1. Otal

Rūna nozīmē ģimenes saišu stiprinājumu. Iespējams, jūsu ģimene ātri paplašināsies vai nu ar laulībām, vai arī ar bērna piedzimšanu. Var norādīt uz to, ka jums ir jāārstē ģimenes saites. Tāpat var liecināt par mantojuma vai īpašuma iegūšanu.

Dagaz

Rūna nozīmē “diena”, un sola laimi, aktivitāti un apmierinājumu. Viss nokārtojas jums par labu, un tagad ir labākais laiks, lai kļūtu pamanāmāks, un uzņemtos līdera lomu. Jums piemīt magnētiska enerģija, izmantojiet to savās interesēs. Tāpat tā nozīmē pozitīvu atbildi uz jūsu jautājumu.

avots: skverweb.ru

Pievienot komentāru