Retrogradās planētas un to ietekme 2023. gada septembrī: astroloģes Irinas Abdraimovas prognoze

Astroloģe Irina Abdraimova septembrī prognozē retrogrādu planētu nelabvēlīgu ietekmi uz zodiaka zīmēm. Saskaņā ar viņas prognozi šis mēnesis nav piemērots sākumiem un aktivitātei.

Saturns jo īpaši radīs psiholoģisku un fizisku nogurumu Jaunavām, Dvīņiem, Strēlniekiem un Zivīm. Sīkāku ekspertu prognozi skatīt mūsu vietnē.

Mums nāksies pārtīt un koriģēt plānus

Vislielāko uzmanību astrologs pievērš personiskajām planētām, jo lielākā daļa no tām atradīsies retrogrādā kustībā. Šis ir atgriešanās periods pie pagātnes darbiem un nepadarītiem uzdevumiem. Ir iespēja koriģēt plānus un veikt izmaiņas.

Lasi arī: Kā sagaidīt rudeni 2023, lai padarītu to laimīgu: padomi visām zodiaka zīmēm

Irina Abdraimova iesaka pievērst uzmanību vecām lietām, nevis sākt jaunas. Viņasprāt, retrogrāda planētas ierobežo ārējos sasniegumus un materiālos panākumus. Astroloģes secinājums ir vienkāršs un skaidrs: septembris nav piemērots jauniem iesākumiem, pretējā gadījumā jūs varat sevi maldināt.

Veneras un Merkūra pārejai uz tiešo kustību septembra vidū vajadzētu mazināt garīgo spriedzi, taču līdz tam daudzi jutīs grūtības atslābināties. Var izcelties intensīvas domas un grūtības “izslēgties”.

 

Visas svarīgākās lietas ir septembra otrajā pusē

Sākot ar septembra vidu, situācija uzlabosies. Astrologs runā par ātras domāšanas, loģikas un viegluma atgriešanos nolīgumos.

Tomēr Saturns visu septembri joprojām būs retrogrādā kustībā, izraisot nogurumu, aizkaitināmību un nomāktību. Tas īpaši attieksies uz Jaunavām, Zivīm, Dvīņiem un Strēlniekiem.

Irina Abdraimova arī norāda, ka septembris ir labvēlīgs personīgu sakaru dibināšanai, bet ne aktīvai darbībai. Daudzi var izjust nenoteiktību un pirms lēmumu pieņemšanas labprātāk konsultēsies ar citiem.

Lasi arī: Kā sagaidīt rudeni 2023, lai padarītu to laimīgu: padomi visām zodiaka zīmēm

Astroloģe iesaka būt uzmanīgiem ar tiem, kuri vērsīsies pie jums pēc padoma, jo jūs varat kļūt vainīgi viņu problēmās. Septembris ir paredzēts personīgo saišu stiprināšanai ar tuvajiem un sirdij mīļajiem cilvēkiem. Labs laiks reklāmai būs no 5. septembra, bet vēlme sevi apliecināt sasniegs maksimumu no 15. līdz 19. septembrim.

Leave a Comment