Kā sagaidīt rudeni 2023, lai padarītu to laimīgu: padomi visām zodiaka zīmēm

Vasara tuvojas noslēgumam, rudens jau lēnām pārņem varu. Pārejas periodam no viena gadalaika uz otru piemīt īpaša enerģija.

Merkurs atradīsies Svaru zvaigznājā, kas liecina, ka cilvēku nervozitāte mazināsies un enerģijas plūsmas dos daudz spēka. Astroloģe Marina Smirnova pastāstīja, kā zodiaka zīmēm sagaidīt rudeni, lai tas būtu veiksmīgs.

Kā zodiaka zīmēm vajadzētu sagaidīt 2023. gada rudeni, lai tas būtu laimīgs?

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns var neuztraukties par jauna gadalaika sākumu. Viņu aktivitāte no tā nekļūs mazāka, taču viņi priecāsies par dažām brīvdienām, lai uzkrātu spēkus un atkal sāktu iekarot virsotnes. Astrologs iesaka augusta beigās un septembra sākumā mazliet piebremzēt savu dedzību un palēnināt darba lietās.

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)
Visas svarīgās lietas, ko Vēzis ir uzkrājis, ir pienācis laiks pabeigt. Pat vismazākās šīs zīmes uzvaras var novest pie panākumiem nākotnē. Septembra beigās gaidāmas lielas uzvaras. Galvenais ir nesēdēt rokas klēpī un rīkoties, tad rudens sākums noteikti būs veiksmīgs.

Lasi arī: Aunam, labo darbu diena, bet Svari nostiprinās autoritāti; Dienas horoskops 1. septembrim visām zodiaka zīmēm

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Šīs zīmes pārstāvjiem ir paveicies, viņiem praktiski nav jāgatavojas rudenim. Viss, kas tev jādara, ir vienkārši jābeidz pārdzīvot lietas no citiem cilvēkiem. Nebaidies būt neatkarīgs, drosmīgi plāno lietas un sasniedz savus mērķus.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Pārstāj domāt par sliktām lietām, tas tev palīdzēs sakārtot visas uzkrātās problēmas nākotnē. Tikai tā tu spēsi virzīties uz priekšu. Septembra sākumā centies nesākt jaunas lietas, bet gan risināt vecās.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment