Kā sagaidīt rudeni 2023, lai padarītu to laimīgu: padomi visām zodiaka zīmēm

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Esi maigāks un laipnāks pret saviem mīļajiem, un tad rudens noteikti būs veiksmīgs. Ja iemācīsies izteikt komplimentus apkārtējiem un uzvedīsies mazāk rupji nekā parasti, vari būt drošs, ka tas piesaistīs veiksmi tavā dzīvē.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām raksturīgo nosvērtību un vienaldzību ir svarīgi saglabāt, ticiet, septembrī jums tās būs nepieciešamas. Pat tad, ja tevi mēģinās provocēt uz negatīvismu, tu tik un tā spēsi noturēties virs ūdens. Rudens ir lielisks laiks Jaunavām, lai izpaustu savu radošumu un pārvērstu jaunas idejas realitātē.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Visam, ko Svariem dara, jābūt ar pozitīviem nodomiem. Pirms rudens sākuma strādā ar savām emocijām. Labestība izglābs pasauli, nebaidies būt atsaucīgs pret apkārtējiem. Ja pastāvīgi domāsi tikai par sevi, diez vai šādas domas piesaistīs laimi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Astroloģe Marina Smirnova iesaka Skorpioniem strādāt ar savu vājo rakstura pusi – greizsirdību. Neierobežojiet savu tuvinieku brīvību, tad jūs paši varēsiet pārliecināties, ka jūsu dzīve uzlabojas.

Lasi arī: Aunam, labo darbu diena, bet Svari nostiprinās autoritāti; Dienas horoskops 1. septembrim visām zodiaka zīmēm

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlniekiem augusta beigās un septembra sākumā vajadzētu atteikties no dārgiem pirkumiem. Centies neņemt līdzi ceļā lielas naudas summas. Šādā veidā tev nebūs kārdinājuma to iztērēt. Lai izvairītos no parādiem, arī nevienam nepiedāvā naudu.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Rudens sākumā mežāži var droši eksperimentēt ar savu tēlu. Tu vēlies apgriezt matus, kāpēc ne? Tu izskatīsies pievilcīgs un stilīgs. Savukārt mežāžu vīriešiem labāk pievērsties remontdarbiem, kurus viņi ir atstājuši nepabeigtus.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Pagaidām vajadzētu atteikties no viltības un krāpšanas, jo šie triki nepalīdzēs sasniegt mērķus. Ūdensvīriem labāk būt atklātiem un godīgiem ar citiem, tas nesīs veiksmi, turklāt pozitīvi ietekmēs karmu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm nevajadzētu vadīties tikai pēc spekulācijām, nebaidies koncentrēties uz faktiem. Daži cilvēki tavā apkārtnē var tevi izdot, lai sasniegtu savus mērķus. Astrologs iesaka Zivīm pabeigt visas iesāktās lietas.

Leave a Comment