Jaunavai neparedzēti izdevumi, bet Zivīm jāsaglabā optimisms; Dienas horoskops 2. septembrim visām Zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana pastāstīja visām zodiaka zīmēm, ar ko atcerēsies sestdienu, 2023. gada 2. septembri, norādot, ka tā ir nelabvēlīga diena. Informācijas portāla ftimes.ru žurnālisti strādāja ar detalizētu zvaigžņu ekspertes prognozi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auni riskē sajaukties ar skaitļiem un faktiem. Pastāv kļūdu un nepareizu aprēķinu risks. Tomēr nesteidzies panikot un padoties, viss ir labojams. Turklāt pat no kļūdām tu vienmēr vari gūt labumu.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Šodien veiksme ir Vēža pusē, un tas ir, pateicoties tavām spējām sarunāties. Iespējams, tev kaut kam nepietiks naudas, taču tu būsi apmierināts ar to, kas tev jau ir. Un tā ir pareizā filozofija.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs).
Noteiktās situācijās no Dvīņiem būs nepieciešama pacietība, taču tev tās būs ļoti maz. Tev gribēsies visu uzreiz, taču tā nenotiek. Arī nemēģini sēdēt uz diviem krēsliem, tev tas neizdosies.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem jābūt pacietīgiem un lojāliem. Iespējams, kāds ir nekompetents un mazsvarīgs, taču saglabājiet savaldību un neizprovocējiet konfliktu. Galvenais, lai tu ātri un kvalitatīvi izpildītu savus uzdevumus.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Astrologs iesaka Lauvām šodien parādīt cēlumu un dvēseles plašumu. Tērētais laiks nenāks veltīgi. Dienas otrajā pusē tavi plāni mainīsies, tāpēc esi elastīgs.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām šī diena jāpavada, ja iespējams, mierīgi un klusi. Tomēr, ja tev ir jāpieņem svarīgi lēmumi un jāveic svarīgi darbi, darīsi to īpaši uzmanīgi. Iespējami neparedzēti izdevumi. Vakars iepriecinās tevi ar patīkamu pārsteigumu no mīļotā cilvēka.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien būs ļoti maz darāmā, jo viņu runīgums un vēlme kādam kaut ko pierādīt vai parādīt. Tev nevajadzētu pat mēģināt to darīt – neviens nenovērtēs tavas pūles.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioni var droši doties iepirkties. Jūs varat iztērēt daudz naudas, bet ne velti. Pirkumi izrādīsies ne tikai patīkami, bet arī kvalitatīvi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šodien vēlēsies “izfiltrēt” savu apkārtējo vidi. To darot, tu pat distancēsies no dažiem ģimenes locekļiem un draugiem. Nevajag steigties uz lietām un nevajag viņus nošķirt uzreiz. Tavi secinājumi ir pāragri.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Šī ir lieliska diena Mežāzim. Tevi ieskauj labi un svarīgi cilvēki, kuri palīdzēs sasniegt lieliskus rezultātus profesionālajā dzīvē. Arī personīgajā dzīvē jūs sagaidīs patīkami pārsteigumi.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šodien būs motivēti gūt panākumus. Vēl vairāk – tu izdarīsi kaut ko tādu, ko pats no sevis neesi gaidījis. Šī ir labo darbu un savstarpējas palīdzības diena. Izsaki pateicību tiem, kuri tev ir tuvi un kuri tevi atbalsta. Tas ir tā vērts.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šodien ir jātic brīnumiem. Ja būsi optimistiski noskaņots, veiksme nāks tavā virzienā. Tevi ieskauj labi cilvēki, pateikties viņiem par atbalstu un palīdzību.

Leave a Comment