Aunam pārmaiņu diena, bet Strēlniekam jāizpilda solījums; Dienas horoskops 3. septembrim visām Zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana, kura nosauca šodienas dienu par “šaubu laiku”, pastāstīja, kāda šī svētdiena būs katrai zodiaka zīmei. Ziņu portāla Abiem žurnālisti strādāja ar ekspertes prognozi 2023. gada 3. septembrim.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šī būs pārmaiņu diena. Dažas no tām jūs patiesi pārsteigs. Arī dažu cilvēku rīcība var izjaukt tavus plānus. Netaupi savu enerģiju labiem darbiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem šodien vajadzētu rūpēties par personīgām lietām un savu dzīvi. Šī ir ideāla diena, lai noformētu kādas attiecības. Savienība būs ilga un laimīga.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi šodien ilgi domās, analizēs, plānos. Dodies pie dabas, tā labvēlīgi ietekmēs tevi. Pievērs uzmanību savai veselībai. Ir pienācis laiks par to parūpēties.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Šī ir brīnišķīga diena Vēžiem mīlestībā. Vientuļajiem zīmes pārstāvjiem liktenis dāvās ilgi gaidītu tikšanos. Ģimenē valda miers, klusums un savstarpēja sapratne. Pavadiet šo dienu kopā pie dabas.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šī ir sarežģīta diena Lauvām. Jums neizdosies iegūt to, ko vēlaties. Iespējams, tev būs pārspīlētas prasības, un tev būs nedaudz jāsamierina savas ambīcijas. Kādās attiecībās ir pārpratumi. Ir pienācis laiks nopietnai sirsnīgai sarunai.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Šī ir labvēlīga diena Jaunavām. Tavi plāni tiks īstenoti un sapņi piepildīsies. Vakarā iespējamas nopietnas sarunas, kuru laikā ir svarīgi atrisināt dažus būtiskus jautājumus un doties tālāk.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Veiksmīga diena Svariem. Viss, ko šodien uzņemsies, izdosies. Parūpējies par mājas darbiem – tie paveiksies viegli un ātri. Vakarā būsi ar sevi apmierināts.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem šī ir drudžaina diena. Jau no rīta tavā dzīvē notiks krasas pārmaiņas. Tās liks tev rīkoties, un tu būsi apjucis. Jebkurā gadījumā tev noteikti nebūs garlaicīgi.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki pēdējā laikā ir devuši pārāk daudz solījumu, un tagad ir pienākusi diena tos izpildīt. Neslēpjiet tos un nemetiet pa gabalu, citādi jūs apdraudēsiet savu uzticamību.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzis lieliski pavadīs laiku kopā ar ģimeni un draugiem. Komunikācija sniegs pozitīvas emocijas un savstarpēju sapratni. Nepaspēsiet paveikt visu šodien ieplānoto, tāpēc nožēlosiet zaudēto laiku.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Šodien Ūdensvīrus piesaistīs pozitīvi cilvēki, labi notikumi un peļņa. Taču pārliecinies, ka tas viss ir izdevīgi tev. Pārdomā, vai rīkojies pareizi.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivis šodien vēlēsies pārmaiņas. Tev vajadzētu vairāk socializēties, uzdot jautājumus, meklēt informāciju. Un tu izdarīsi pārsteidzošu atklājumu.

Leave a Comment