Auniem uzvaras dienas, bet Jaunavas atradīs meklēto; Dienas horoskops 4. septembrim visām zodiaka zīmēm

Astroloģe Irina Bogdana mums pastāstīja, kāda pirmdiena, 2023. gada 4. septembris, būs katram zodiaka apļa pārstāvim. Ar ekspertes prognozi iepazinās ziņu portāla Abiem žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šī ir uzvaras un prieka pilna diena. Nepalaid garām tās sniegtās iespējas un izredzes, kā arī esi gatavs pārsteigumiem un pārsteigumiem savā personīgajā dzīvē.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Laba un labvēlīga diena Vēršiem. Tev būs daudz interesantu ideju un domu. Turklāt atradīsies arī domubiedri un palīgi, ar kuriem kopā tās visas realizēsi.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi var sākt to, ko esi ilgi plānojis un atlicis. Laiks ir pienācis. Tomēr ir svarīgi būt reālistiem un nekrīt izmisumā, ja kaut kas neizdodas. Viss ir labojams.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēži šodien nejauši kādu ievainos, aizskars ar neuzmanīgu vārdu. Pārdomā katru savu vārdu un rīcību, pretējā gadījumā aizskartie cilvēki gaidīs piemērotu brīdi un atriebsies tev.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Šī ir īpaša diena Lauvām. Tiklīdz tu izdomāsi kaut ko labu, tas piepildīsies. Tava pievilcība un šarms tev palīdzēs visā. Neviens tev šodien neatteiksies palīdzēt.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas beidzot atradīs to, ko ir meklējušas. Esi uzmanīgāks un detalizēti apsver katru piedāvājumu. Šodien ir ļoti svarīgi pieņemt pareizos lēmumus un izdarīt pareizo izvēli. Kļūdas tev izmaksās ļoti dārgi.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien lieliski jutīsies jebkurā kompānijā. Tu esi daiļrunīgs un šarmants. Tevi uzklausa un uzklausa. Tavas idejas ir ļoti daudzsološas. Tāpēc rīkojies un nebaidies mainīt lietas uz labo pusi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpioniem var un vajag nodarboties ar uzņēmējdarbību vai tirdzniecību. Šī ir lieliska diena, lai sāktu jaunu projektu. Šis ir labs laiks aizņemties naudu – tu to atdosi ļoti ātri un viegli.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Ne viegla diena Strēlniekiem. Tevi var kavēt nepacietība un aizkaitināmība. Esi pacietīgs, rīkojies pakāpeniski un gudri, un tad tev izdosies.

Mežāzis(22. decembris – 19. janvāris)
Šī diena ir ļoti svarīga Mežāzim. Tev nāksies izdarīt atbildīgu izvēli un pieņemt liktenīgus lēmumus. Viss ir tavās rokās, tāpēc rūpīgi pārdomā visus par un pret. Šodien tev ir aizliegta vieglprātība un relaksācija.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīra dzīvē šodien iespējami pārpratumi, strīdi un konflikti. Centies nogludināt visus asos stūrus, apspriest problēmas mierīgi, nevis ar pretenzijām pret kādu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Astrologs iesaka Zivīm rūpēties par savu veselību. Tev nāks par labu vingrošana mājās, sporta zāles vai peldbaseina apmeklējums, uzturēšanās ārā, dabā. Atsakies no kaitīgiem ieradumiem, kā arī pietiekami izgulies un pareizi ēd. Tu pats pārliecināsies, ka tajā nav nekā sarežģīta, un tavs ķermenis “pateiksies” par rūpēm ar lielisku pašsajūtu.

Leave a Comment