Vērsim jaunas idejas, Strēlniekam pozitīvas ziņas; Pāvela Globas dienas horoskops 7. septembrim

Ceturtdiena, 2023. gada 7. septembris, ir ideāls laiks jaunu darījumu un projektu uzsākšanai. Slavenais astrologs Pāvels Globa, kurš mudina koncentrēties uz darba uzdevumiem, apliecina, ka šajā dienā tiks īstenoti visi plāna punkti.

Ko šajā laikā gaida katra zodiaka zīme, saskaņā ar eksperta prognozēm noskaidroja informācijas portāla Abiem žurnālisti.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auns šodien var droši sākt īstenot ilgtermiņa plānus. Esi uzmanīgs un konsekvents savā rīcībā.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem ir pienācis laiks ķerties pie jauniem projektiem. Ja šaubies par vienu vai otru lēmumu, labāk pajautā padomu ģimenei un draugiem.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem būs lieliska iespēja beidzot sakārtot vecas problēmas. Koncentrē savu uzmanību uz tālredzīgiem mērķiem un plānošanu.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Astrologi iesaka Vēžiem domāt pozitīvi – tas būs lielisks pamats veiksmīgai dienai. Neskatoties uz dažādiem ierobežojumiem, tev izdosies virzīties uz priekšu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas šodien var paveikt daudz vairāk nekā parasti. Visums tev piedāvās lieliskas iespējas – tev tās jāatpazīst un jāspēj tās izmantot.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavas spēs realizēt visus savus šīs dienas mērķus un plānus. Turklāt var rasties ienesīgi piedāvājumi, kurus tev vajadzētu apsvērt un rūpīgi izanalizēt. Brīvajā laikā pavadiet laiku kopā ar ģimeni un draugiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svariem šodien vajadzētu nodarboties ar kaut ko tādu, kas sagādā prieku un sniedz iedvesmu. Iespējams, ir jēga izmēģināt kaut ko jaunu, kaut ko tādu, kas tevi virzīs uz nākamajiem centieniem.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Skorpionu aktivitāti šajā dienā var tikai apskaust. Tava iedvesma palīdzēs tev piepildīt un pat pārsniegt iecerēto.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)
Strēlnieki šajā dienā dzirdēs tikai pozitīvas ziņas. Tavi draugi, iespējams, aicinās tevi piedalīties kādā visai interesantā projektā, un tas būs lielisks sākums ceļā uz tavu pašrealizāciju.

Mežāzis(22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim vajadzētu pievērst uzmanību savai labsajūtai. Galu galā, tu no paša rīta jutīsies slikti. Tāpēc, ja tev ir iespēja, šodien paliec mājās un atpūties, izgulies.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīriem šodien nav ieteicams steigties. Esi apdomīgs un visus uzdevumus un pienākumus uztver nopietni.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm būs ļoti labvēlīga diena. Tu vari paveikt jebko, pat vissarežģītākās lietas. Tomēr neaizmirsti, ka tavai ģimenei un draugiem ir nepieciešama tava uzmanība un atbalsts.

Leave a Comment