Noskaidro, kurš sporta veids ir piemērots tieši tavai zodiaka zīmei

Dažkārt mūs stipri velk uz atsevišķiem sporta veidiem un pilnīgi riebjas citi. Izrādās, ka arī zvaigznes ietekmē mūsu sporta vēlmes.

Noskaidrosim, ko zvaigznes saka par katras zodiaka zīmes piemērotāko sporta veidu…

Auns

Auni ir dabiski sportisti. Viņi ir ļoti aktīvi un drosmīgi. Panākumi Aunus sagaida cīņas sportā, komandu sporta veidos (basketbols, volejbols, futbols), ātrslidošanā, skriešanā (tikai sprintā, Aunam nav izturības maratonam), kamaniņu sportā, slalomā, auto un motosportā.

Galva un it īpaši deguns Auniem ir ļoti traumatiska vieta. Tāpēc nav ieteicams nodarboties ar boksu un hokeju.

Vērsis

Šai zodiaka zīmei ir mierīgs, līdzsvarots raksturs. Viņš dod priekšroku radošumam vai klusām spēlēm, nevis fiziskām aktivitātēm. Vērsis būs savā elementā vingrošanā, ledus dejās, sinhronajā peldēšanā. Turklāt Vēršiem ir apskaužama izturība un viņi var gūt panākumus biatlonā, triatlonā, slēpošanā un maratonā.

Pateicoties lielajam muskuļu un ķermeņa spēkam, Vērsis būs labs svarcēlājs, vesera vai šķēpmetējs.

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti veikli un ātri. Viņi veiksmīgi demonstrēs savas spējas galda tenisā, vingrošanā, paukošanā, šaušanā. Dvīņiem patiks riteņbraukšana, vieglatlētika, airēšana un slidošana. Lieliski piemērots ir orientēšanās sports un aktīvais tūrisms. Asais prāts palīdzēs šahā.

Lasi vēl: Kā atbrīvoties no saaukstēšanās, izmantojot tautas līdzekļus

Vēzis

Vēži parasti neizrāda lielu mīlestību pret sportu. Šīs zīmes cilvēki ir ļoti jutekliski, viņiem patīk skaistums, un viņi ir pieķērušies mājām. Viņiem rūp sirsnība it visā. Vēži var gūt panākumus tādos sporta veidos kā ritmiskā vingrošana un sinhronā peldēšana. Vēzim patiks arī komandas sports, ja komandā atradīs otru ģimeni.

Lauva

Lauvas vienmēr tiecas pēc slavas, un viņu iekšējais spēks ļauj tikt galā ar ienaidnieku morālā līmenī. Tāpēc vislielākie panākumi sagaida Lauvas cīņas mākslā. Lauvas var realizēt savu vēlmi parādīties publikas priekšā tādos sporta veidos kā daiļslidošana, vingrošana, slēpošana un golfs. Der arī paukošana un teniss.

Jaunava

Visspilgtākās Jaunavas īpašības ir precizitāte, smags darbs un centība. Šīs zīmes cilvēki gūs lielus panākumus sporta veidos, kuros nepieciešama rūpīga kustību apmācība (daiļslidošana, vingrošana, niršana). Jaunavām labi padodas arī precīzas kustības. Tāpēc labas iespējas ir šaušana, paukošana un teniss.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment