Noskaidro, kurš sporta veids ir piemērots tieši tavai zodiaka zīmei

Svari

Svariem ir ļoti maigs un izsmalcināts raksturs. Viņi visā meklē harmoniju. Šīs zīmes pārstāvji mēdz izvairīties no konfliktiem, tāpēc viņiem riebjas pats sacensību gars. Svari savu skaistuma izjūtu varēs izpaust daiļslidošanā, ritmiskajā vingrošanā, dejās, sinhronajā peldēšanā. Jums patiks izjādes ar zirgiem, teniss, burāšana un kalnu slēpošana. Svaru komandas gars ir diezgan spēcīgs, tāpēc ir piemēroti komandu sporta veidi.

Skorpions

Skorpionus raksturo enerģija un mīlestība uz risku. Viņi izcelsies smagajos, spēka sporta veidos: svarcelšanā, cīņā, boksā. Piemērots ir hokejs, ūdenspolo, auto un motociklu sacīkstes, tramplīnlēkšana, slaloms, bobslejs, ūdensslēpošana, triatlons un futbols.

Strēlnieks

Strēlnieki ir dabiski sportisti. Tie parasti ir labi uzbūvēti, gari un ar izteiksmīgu figūra. Strēlniekam vajadzētu izvēlēties volejbolu, basketbolu, vieglatlētiku, tūrismu, jāšanas sportu, riteņbraukšanu un kamaniņu sportu. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti azartiski, tāpēc viņiem patiks spēļu sports.

Strēlniekiem nav ieteicams nodarboties ar svarcelšanu vāju gūžas locītavu dēļ.

Mežāzis

Kopš bērnības Mežāžiem ir raksturīga paaugstināta nopietnība un rakstura spēks. Apskaužama neatlaidība un apņēmība novedīs Mežāzi uz pjedestāla gandrīz jebkurā sporta veidā. Ja runājam par fiziskajām īpašībām, šīs zīmes cilvēki parasti ir gara auguma, ar garām rokām un kājām. Viņiem labi piestāv basketbols un vieglatlētika. Kolosāla izturība padarīs Mežāzi par izcilu maratona skrējēju.

Izvēloties sporta veidu, ir vērts ņemt vērā, ka Mežāži biežāk nekā citi piedzīvo ceļgalu traumas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri agri sāk izrādīt interesi par sportu. Viņi ir ļoti zinātkāri, dzīvespriecīgi, sabiedriski un atvērti visam jaunajam. Ūdensvīriem ir ātras kustības, ātra gaita un garš solis – vieglatlētikā neaizstājamas īpašības. Augstuma mīlestība atņems Ūdensvīram konkurentus tramplīnlēkšanā, alpīnismā un izpletņlēkšanā. Kalnu un ūdens slēpošana, riteņbraukšana un tūrisms ir labi piemēroti šīs zīmes cilvēkiem.

Zivis

Maigajām Zivīm patīk viss neparastais, skaistais un svinīgais. Zivis atradīs sevi sinhronajā peldēšanā, daiļslidošanā, golfā, kērlingā. Zivīm, kā jau gaidīts, patīk ūdens, tāpēc peldēšana, airēšana un burāšana ir ideāli piemērotas aktivitātes. Zivis interesē moderni un prestiži sporta veidi, piemēram, teniss un futbols.

Zivīm ir grūti apgūt dažādus cīkstēšanās un svarcelšanas veidus. Viņiem nepatīk ekstrēmi sporta veidi, kas ir nogurdinoši un prasa papildu piepūli.

Leave a Comment