Vērsim atslābuma diena, bet Svariem sarežģīts lēmums; Dienas horoskops 24. oktobrim zodiaka zīmēm

Irina Bogdana raksturoja otrdienu, 2023. gada 24. oktobri, kā sarežģījumu un spriedzes pilnu dienu, kurā iespējami neparedzēti apstākļi, kas var izjaukt visu plānus.

Ziņu portāla Abiem žurnālisti uzņēmās sniegt astroloģisko prognozi katrai zodiaka zīmei, lai palīdzētu cilvēkiem labāk orientēties šajā neparedzamajā dienā.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Jauna diena sāksies Auniem, bet ar tiem arī pamostos nedrošības sajūta. Ir svarīgi savākties un sakārtot savu kļūdu un pārpratumu iemeslus. Kopumā pievērsies sevis pilnveidošanai.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērši var atslābināties, jo viņus nedraud rūpes un neveiksmes. Svarīgi nemeklēt ķibeli tur, kur tā nav, un censties izvairīties no konfliktiem, dodot priekšroku socializēties ar patīkamiem cilvēkiem.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņi saskarsies ar zināmām grūtībām, taču, neskatoties uz to, viņiem izdosies veiksmīgi tikt galā ar visiem uzdevumiem un sasniegt savus mērķus. Svarīgi atcerēties, ka viņi nevienu nepievils un pat savus priekšniekus patīkami pārsteigs.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzim šī diena būs piepildīta ar satraukumu, šaubām un bažām. Viņi centīsies sakārtot katru sīkumu, pirms atradīs mieru. Tomēr dienas otrā puse solās būt stabilāka un sniegt viņiem pārliecību.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment