Lieliska siera kūkas recepte, kurai nav nepieciešams iebiezinātais piens vai milti, un nav nepieciešama cepeškrāsns

Siera kūkas iepriekš nebiju gatavojusi, jo šis deserts šķita ļoti grūti pagatavojams. Jāsagatavo gan pamatni, gan krēmīgo daļu. Pēc tam cepiet visu pareizi, un tad ideālā gadījumā jums vajadzētu pagatavot fudge augšējai kārtai. Un tad manā dzīvē parādījās bezcepšanas siera kūka ar cepumiem. Veiksmīga recepte pilnībā mainīja manu izpratni par šo desertu. Es dalos ar jums savā atradumā!

Siera kūka bez cepšanas ar cepumiem

Lai pagatavotu šo siera kūku, nav jābūt īpašām deserta gatavošanas prasmēm. Produkti ir skaidri, un pati recepte ir diezgan vienkārša. Tāpēc droši apbruņojies ar virtuves piederumiem un izmēģini ko jaunu!

SASTĀVDAĻAS

  • 240 g smilšu kūkas cepumi
  • 75 g sviesta
  • 350 g krējuma siera
  • 400 g šokolādes-riekstu sviesta
  • 40 g pūdercukura
  • 230 ml bieza krējuma

Sagatavošana

1.Vispirms gatavosim biezpienmaizes pamatni. Lai to izdarītu, smilšu kūkas cepumi ir jāsadrupina un pēc tam jāsajauc ar izkausētu sviestu. Jūs varat atstāt pāris cepumus un dažas no iegūtajām drupačām dekorēšanai, taču tas nav obligāts solis.

Cepamajā pannā liek cepumu skaidiņas, apakšā uzliekot cepampapīru. Recepte izmanto veidni ar diametru 20 centimetrus.

Lasi arī: No rīta pagatavoju puskilogramu pastētes, un līdz vakaram no tās nebija ne miņas, vislabākais smērējums maizei

2.Nospiediet cepumus, lai izveidotu vienmērīgu slāni. Tas ir pamats topošajai siera kūkai. Dodiet tai vismaz vienu stundu, lai tas stabilizējas ledusskapī.

3.Tagad ar blenderi saputo krēmsieru, pūdercukuru un 250 g šokolādes-riekstu sviesta. To var aizstāt ar vārītu iebiezināto pienu.

3.Atsevišķi saputojiet saldo krējumu ar tauku saturu vismaz 35% līdz mīkstām putām. Pēc tam sajauciet krējumu un krējuma maisījumu līdz gludai. Tālāk iegūto masu pārnes uz cepumu pamatnes.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment