Lieliska siera kūkas recepte, kurai nav nepieciešams iebiezinātais piens vai milti, un nav nepieciešama cepeškrāsns

4.Ar karoti izlīdzina krēmu un liek siera kūku ledusskapī uz vairākām stundām nostabilizēties. Vislabāk ir ļaut desertam visu nakti nostāvēties aukstumā.

5.Pirms dekorēšanas liec desertu uz 1 stundu saldētavā. Pēc tam ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī izkausē pārējo šokolādes-riekstu sviestu un pārklāj ar to siera kūku. Ļaujiet makaroniem 15 minūtes atdzist ledusskapī.

6.Pēc tam ar nazi uzmanīgi atlaidiet siera kūkas malas no pannas un noņemiet to. Ja vēl ir palikusi pasta, ar to var izrotāt siera kūkas maliņas, lai tā skaisti notecētu pāri desertam. Virsū gar malu liek smilšu drupatas, pa vidu liek veselu cepumu. Krēmveida siera kūka bez cepšanas ir gatava!

Lasi arī: Tirgū nopirku kilogramu aveņu, izdomāju nomazgāt mājās, un lūk kas notika ar ogām pēc ūdens

Siera kūka bez cepšanas ar cepumiem: redaktora padoms

Šīs siera kūkas skaistums ir tāds, ka varat eksperimentēt ar piedevām. Piemēram, gatavo desertu var dekorēt pēc jūsu gaumes. Vasara ir tepat aiz stūra, kas nozīmē, ka būs daudz augļu un ogu. Mēģiniet siera kūkas virsmai pievienot svaigas zemenes, mellenes un šokolādi. Tas izrādīsies tikpat garšīgs un ļoti elegants!

Ja vēlaties, krēmīgākajam maisījumam varat pievienot arī šokolādes gabaliņus. Pie šīs siera kūkas lieliski iederētos arī Oreo cepumi. Starp citu, pašus cepumus nereti izmanto siera kūkas pamatnes pagatavošanai, pievieno krēmīgajam maisījumam, kas satur cepumus kopā. Īsts ievārījums!

Pastāsti man, vai tev garšo siera kūkas? Ja jums ir recepte, būtu lieliski to redzēt komentāros. Es gaidu tevi lejā!