Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību?

Numerologi atzīmē, ka dzīvokļa numurs ir tiešā veidā saistīts ar finanšu plūsmām un visu iedzīvotāju veiksmi. Ekspertiem ir šāds viedoklis par to, ko var nozīmēt jūsu dzīvokļa numurs.

Daudzi cilvēki izmanto finanšu piesaistes talismanus, neapzinoties, ka viņu pašu dzīvokļa numurs varētu būt šāds talismans. Skaitļiem ir milzīga ietekme uz visu, kas mums patīk, kā arī uz mums pašiem.

Numeroloģiskie aprēķini: Skaitļu enerģētikas zinātne saistīta tikai ar skaitļiem no 1 līdz 9. Ja jūsu dzīvoklī ir viens no šiem skaitļiem, jums nav nepieciešami nekādi aprēķini. Sākot ar skaitli 10, jums būs jāpārvērš dzīvokļa numurs par skaitli no 1 līdz 9. Lai to izdarītu, saskaitiet visus šī numura ciparus. Piemēram, ja jums ir dzīvokļa numurs 12, tad 1 + 2 = 3. Tavs likteņa numurs ir trīs. Ja jums ir skaitlis 59, saskaitot skaitļus, mēs iegūstam 5 + 9 = 14. Šajā gadījumā atkal saskaitiet 1 + 4 = 5. Kad esat ieguvis numuru no 1 līdz 9, jums tas ir jāatšifrē.

LASI VĒL: Ar ko jaunais Vērša gads būs labāks par Žurkas gadu?

Dzīvokļa numuru atšifrējums:

Viens. Ja jūsu dzīvoklim ir numurs 1 vai šis skaitlis tika iegūts aprēķinos, tad tas nozīmē, ka jums ir daudz finansiālas veiksmes. Vieninieks palielina labklājību, bet ne tieši, bet gan ar Visuma mēģinājumiem palīdzēt cilvēkiem jaunos centienos. Šis skaitlis dod spēcīgu impulsu, vēlmi strādāt un sasniegt kaut ko jaunu.

Divi. Tas ir neitrāls skaitlis, lai gan šāds dzīvokļa numurs dažās situācijās var būt noderīgs. Piemēram, ja cilvēks ir ārštata darbinieks un strādā mājās, šis skaitlis palīdzēs viņam koncentrēties uz uzņēmējdarbību.

Trīs. Skaitlis 3 ir garīgais skaitlis, tāpēc tas ir absolūti neitrāls finanšu labklājībai. Ambicioziem cilvēkiem, kuri vēlas ievērojami palielināt savus ienākumus, labāk neizvēlēties dzīvokli ar šādu numuru.

Četri. Šis skaitlis mīl līdzsvaru visā. Tas nesniegs lielu atbalstu finanšu jomā, bet, ja šajā jomā rodas kādas problēmas, noderēs skaitlis 4. Dzīvokļos ar šādu skaitli galvenokārt dzīvo cilvēki, kuriem klājas labi un stabili visās jomās.

Pieci. Skaitlis 5 apzīmē vidusceļu. Tas novērš risku rašanos un savā darbībā ir ļoti līdzīgs četriniekam.

Seši. Radošo cilvēku patrons ir tas, kurš pastāvīgi iesaistās radošajā jomā. Šis skaitlis palīdz pareizi tērēt naudu, kā arī rada cilvēku idejās jaunas idejas, kuras vēlāk var izmantot, lai palielinātu ienākumus.

Septiņi. Veiksmes numurs. Tas palīdz cilvēkiem palikt virs ūdens sarežģītās situācijās. Vietnes dailyhoro.ru eksperti uzskata, ka septītnieks palīdz uzvarēt loterijās un spēcīgi ietekmē veiksmi kopumā.

 LASI VĒL: Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei

Astoņi. Spēcīgākais un labākais skaitlis cilvēkiem, kuri vēlas kļūt bagāti. Šādā mājā nauda vienmēr tiks atrasta, jo skaitlis astoņi atver naudas čakru. Šis skaitlis piesaista bagātību, labvēlīgi ietekmējot cilvēku motivāciju, viņu spēju ietaupīt un pareizi ieguldīt.

Deviņi. Šis skaitlis ārkārtīgi pozitīvi ietekmē finansiālos panākumus. Tas palīdz novest iesāktās lietas līdz galam, dod radošu stimulu. Ja pie durvīm atrodas deviņi, nauda vairs nebūs sapnis, tā kļūs par realitāti.

COMMENTS

Pievienot komentāru