Jūs nebūsiet laimīgi ar viņu: šī zodiaka zīme mīlestības lietās ir pati egoistiskākā

Neskatoties uz to, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir diez gan komunikabli, pozitīvi cilvēki un lieliski draugi, attiecībās tie ir ļoti savtīgi. Viņiem vienmēr rūp tikai savas jūtas un viņu pašu vajadzību apmierināšana.

Par ko mēs runājam? Protams, par Strēlniekiem!

Šīs zīmes pārstāvjiem piemīt brīvs gars. Tāpēc, no vienas puses, Strēlniekiem nepatīk būt piesaistītiem citiem cilvēkiem, bet, no otras puses, viņi var pavadīt ilgus gadus, meklējot savu dvēseles radinieku. Cilvēkiem, kas dzimuši šajā zīmē ir nežēlīga apetīte pret dzīvi. Atrast partneri, kurš var iet pa dzīvi Strēlnieka ritmā, ir diezgan grūti. Viņiem ir zinātkārs prāts un viņiem nepatīk ilgstoša prieka izpaušana.

Viņiem vajag visu un uzreiz un vēl viņiem ir ļoti svarīga pastāvīga iespaidu maiņa, tāpēc attiecībās šīs zīmes pārstāvji var diezgan ātri izdegt. Strēlnieki vienmēr liek sevi pirmajā vietā. Neskatoties uz to, ka viņi, jūtu uzplūdā, var jums zvērēt par mūžīgu mīlestību un uzticību, viņi joprojām var turpināt meklēt kaut ko jaunu un labāku un, ja viņi to atradīs, tad var sanākt visādi.

LASI VĒL: Kā dzīvokļa numurs ietekmē ģimenes bagātību un labklājību?

Strēlniekam citi cilvēki diezgan bieži kļūst par “balastu”. Ja jūs kaut kādā veidā uzdrīkstaties iejaukties viņu brīvībā vai mēģināt ierobežot jaunu sajūtu meklējumus, labākajā gadījumā šīs zīmes pārstāvji uztvers jūsu rīcību kā vislielāko apvainojumu. Sliktākajā gadījumā viņi aizcirtīs durvis un nekad neatgriezīsies.

Protams, nekas nav neiespējams, un attiecības ar Strēlnieku var pārtapt par brīnišķīgu mīlas stāstu, ja esat gatavs spēlēt pēc viņa noteikumiem un arī, ja: jums ir viegli pieņemt ko jaunu, jums patīk ceļojumi un piedzīvojumi, jums patīk sarunas par dziļām tēmām, jūs viegli uztverat izmaiņas, pārsteigumus un neskaidrības, jūs piesaista partnera inteliģence, jūs ciešat bez saziņas un jaunas pieredzes.

Pievienot komentāru