Parādījušās jauni Vangas pareģojumi par 2021. gadu: būs plūdi un kari

Slavenās bulgāru gaišreģes Vangas radinieks, kurš ir pareģojis koronavīrusa pandēmiju, Sergejs Kostornojs, šova “Patiesībā” ietvaros, paziņoja par 2021. gada prognozēm. Viņš teica, ka ir atstāstījis visu to, ko savā laikā ir teikusi Vanga.

Kostornojs uzsvēra, ka 2021. gadā cilvēces pārbaudījumi turpināsies, jo īpaši daži pasaules reģioni piedzīvos lielus plūdus. Vasaras sākumā Amerikas piekrastē un vairākās valstīs, kas atrodas tuvu jūrām, notiks milzīgas lietavas, kas appludinās visu iespējamo, sacīja Vangas radinieks. Turklāt plūdi var izraisīt slimības.

LASI VĒL: Kādā apģērbā sagaidīt jauno 2021. gadu. Ieteikumi katrai zodiaka zīmei

Iespējami arī kari. Latīņamerikā ir iespējami vietējie kari, taču globālo karu nebūs, sacīja Kostornojs. Viņš atzīmēja, ka ne visas Vangas prognozes ir precīzas. Kostornojs arī paziņoja par koronavīrusa pandēmijas beigām. Pavasarī infekcija beigs izplesties. Līdz martam notiks negatīvas lietas, bet 20. datumā, kas ir astroloģiskā gada sākuma diena, sāksies patīkamas pārvērtības,  dalījās vīrietis.

Vangas radinieks prognozēja Krievijas autoritātes pieaugumu un sankciju atcelšanu, pateicoties tās ieguldījumam cīņā pret pandēmiju. Viņi arī izdomās zāles pret vēzi. Vēzi sagūstīs ar dzelzs važām” uzsvēra Kostornojs.

Viņš uzskata, ka zāles pret šo slimību saturēs daudz dzelzi. Ir vēl viens svarīgs punkts. Vanga teica, ka 2021. gadā dzims divi ļoti nozīmīgi cilvēki. Šī prognoze tika izteikta transā, un tajā brīdī nebija iespējams iegūt detaļas.

COMMENTS

Pievienot komentāru