Izvēlies attēlu un uzzini, kas Tevi sagaida dienā, kad veic izvēli!

Zīlēšana no attēla ir lielisks veids, kā uzzināt, kas jūs sagaida tuvākajā nākotnē, un trenēt savu intuīciju. Jūsu iekšējā balss pateiks pareizo risinājumu, un attēla apraksts palīdzēs izvairīties no problēmām un nepatikšanām.

Viss, kas tiek prasīts no cilvēka, kurš nolemj zīlēt, ir koncentrēties uz jautājumu un  izvēlēties attēlu, kas dvēselē izraisīs atbildi. Eksperti iesaka zīlēt mierīgā vidē, lai svešas skaņas un domas netraucētu pieņemt pareizos lēmumus. Zīlēšanai piedāvātie attēli rādīs, kā attīstīsies šodienas notikumi.

1. Atslēga. Šodien jūs uzzināsit kādu noslēpumu. Tas palīdzēs tikt galā ar grūtībām vai saprast, kāpēc dzīvē notiek konkrēti notikumi. Taustiņš norāda, ka risinājums ir tuvu – svarīgi tikai uzmanīgi paskatīties apkārt, lai nepalaistu garām turpmākus pavedienus.

2. Sirds. Šodien ir lieliska iespēja atrisināt sirds problēmas: samierināties ar mīļoto un doties ar viņu uz randiņu vai atrast partneri. Mīlestības čuksti palīdzēs piesaistīt pretējā dzimuma uzmanību, un jauna frizūra vai stils uzlabos dabisko magnētismu.

3. Krusts. Ar Augstāko spēku palīdzību jūs varēsiet izvairīties no nepatikšanām un izvairīties no cilvēkiem, kas mēģina izdomāt intrigas. Tiem, kuri ir nopietni noraizējušies par nelabvēļu ārkārtīgu uzmanību, jāizmanto amuleta lūgšana “Septiņi krusti ”, kas pasargās visus ģimenes locekļus no negatīvas ietekmes.

4. Automašīna. Pa ceļam jābūt uzmanīgiem, lai neiekļūtu nelielās nepatikšanās. Iespējams, ka šodien personīgā transporta bojājums radīs kavēšanos, tāpēc labāk dot priekšroku sabiedriskajam transportam.

Lasi vēl: 5 sapņi, kas sola ātru peļņu

5. Putns. Šodiena būs priecīgu ziņu un negaidītu pārsteigumu pilna. Nav izslēgts, ka satiksi kādu senu paziņu, ar kuru pazudis kontakts. Ir svarīgi pievērst uzmanību sīkumiem, kas patiesībā ir likteņa pazīmes un palīdzēs atšifrēt tā vēstījumus.

6. Uguns. Spēcīgas emocijas var kaitēt gan biznesam, gan personīgajai dzīvei. Ugunsgrēks iekšā nav jādzēš, taču ir svarīgi enerģiju virzīt mierīgā virzienā, pretējā gadījumā nevar izslēgt konfliktus un kļūdas biznesā. Tiem, kuri nepalīdz tikt galā ar garastāvokļa svārstībām, jāpievērš uzmanība fiziskiem vingrinājumiem, kas palīdzēs atbrīvoties no stresa.

7. Stikls. Šajā dienā saplīsuši trauki daudz pastāstīs par to, kas notiks tuvākajā nākotnē. Zīmes par traukiem palīdzēs izprast brīdinājumus, izvairīties no nepatikšanām un ienesīs tavā dzīvē laimi.

8. Kaķis. Kaķis, kas šķērso ceļu, ne vienmēr nozīmē nepatikšanas. Tas viss ir atkarīgs no tā krāsas, kā arī no jūsu personīgā noskaņojuma. Tie, kuriem jau no paša rīta ir pozitīva domāšana, nebaidās no īslaicīgām grūtībām, kuras būs viegli pārvarēt.

9. Maks. Šajā dienā pastāv risks pazaudēt daļu no uzkrājumiem, tāpēc lielas summas labāk neņemt līdzi. Tādējādi būs vieglāk pretoties kārdinājumam tērēt naudu niekiem. Tiem, kas plāno lielus pirkumus vai investīcijas, ir svarīgi izvēlēties godīgus pārdevējus un pirms parakstīšanas izlasīt dokumentus, lai izvairītos no krāpniecības.

10. Mākonis. Īslaicīgas grūtības stiprinās raksturu un padarīs stiprākus tos, kuri dod priekšroku savām bailēm skatīties acīs un virzīties uz saviem mērķiem. Pateicoties paroles vārdiem, atvērsies jebkuras durvis – jums tikai jātic sev.

11. Koks. Šodien būs brīnišķīga diena, lai to pavadītu pie dabas. Varat doties piknikā kopā ar mīļajiem vai pastaigāties pa parku vienatnē, lai apkopotu domas un atjaunotu vitalitāti.

12.Suns. Šodien droši vari vērsties pēc palīdzības pie uzticamiem draugiem, kuri noteikti tevi atbalstīs un nepametīs nepatikšanās. Ar viņu padomiem būs vieglāk pieņemt pareizo lēmumu un nekļūdīties, veicot grūtu izvēli.

13.Trusis. Brīnumi jūs gaida ik uz soļa, un šajā dienā likteņa zīmes vedīs tieši uz veiksmi. Laimīgās zīmes ir viegli pamanāmas: pietiek uzticēties savai iekšējai balsij un priekšnojautas, lai izvēlētos pareizo ceļu uz panākumiem.

Lasi vēl: “Tikai 2 sastāvdaļas vienā katlā”: kā uzlabot makaronu garšu – pat itāļi sniegs ovācijas

14.Meteorīts. Negaidītie likteņa pavērsieni šajā dienā nedrīkst tevi atturēt. Ir vērts saprast, ka dzīvē nav nejaušību, kas nozīmē, ka jums ir mierīgi jāuztver viss, kas notiek šajā dienā. Meditācijas, kuru mērķis ir atrast iekšējo harmoniju, palīdzēs tikt galā ar satricinājumiem.

15.Mēness. Viss noslēpums agrāk vai vēlāk kļūst skaidrs, un šajā dienā jūs uzzināsit par intrigām un tenkām, kas palīdzēs jums uzkrāt spēkus un atvairīt ļaundarus.

16. Pils. Šodien nospraustais mērķis var izrādīties nesasniedzams, ja padosies, saskaroties ar grūtībām ceļā. Paškontrole, spēja saprātīgi pārvaldīt laiku un atteikšanās atklāt savus plānus svešiniekiem, kas varētu negatīvi ietekmēt lietu gaitu, palīdzēs jums atvērt ceļu uz labklājību.

Kopš seniem laikiem zīlēšana tuvākajai nākotnei ir palīdzējusi cilvēkiem izvēlēties pareizo ceļu uz panākumiem un izvairīties no nepatikšanām. Mūsu mājaslapā var atrast daudz zīlēšanas, kas palīdzēs uzzināt, kas liktenis ir sarūpējis, kā arī atrast veidu, kā īsā laikā sasniegt labklājību un labklājību. 

Leave a Comment