Fantastisks laiks: kad būs jauns mēness 2023. gada martā un kādas ir tā pazīmes – kā tas ietekmē tevi un tavu zīmi

Jauns mēness 2023. gada martā sāks jaunu Mēness ciklu. Kāda ir tā īpatnība, kas jāplāno un kas absolūti nav izdarāms, informē abiem.baltic-course.com.

 

Kad būs jauns mēness pēc Mēness kalendāra

2023. gada 21. martā mūs sagaidīs jauns mēness Auna zīmē. Būt asam, uzņēmīgam un visādi izpausties – tā ir Auna enerģija. Visas zodiaka zīmes izjutīs šī jaunā mēness potenciālu, bet visvairāk iegūs Auns, Dvīņi, Jaunava un Lauva.

 

Marta Jaunā mēness iezīmes

Saturnam atstājot Ūdensvīru, lai 6. martā ieietu Zivju zīmē, stingrās robežas un šķēršļi, ar kuriem esam saskārušies kopš 2020. gada, sāks lēnām izzust. Sagatavojieties Auna sezonai, kas ierodas pavasara ekvinokcijas laikā.

Lasi arī: Skumjas ziņas satriec Allu Pugačovu

Kad 20. martā Saule ieies Aunā, mēs sāksim Zvaigžņu Jauno gadu. Šis ir fantastisks laiks jaunizveidotiem uzņēmumiem un uzņēmumiem. Ja vēl neesi izdarījis savas Jaungada apņemšanās, tagad ir īstais laiks tās beidzot īstenot.

20. marts būs arī ekvinokcija – laiks, kad zvaigžņu eksperti cer uz līdzsvaru un harmoniju. Tas ir arī pavasara sākums ziemeļu puslodē un rudens dienvidu puslodē. Mēs pēkšņi varam atklāt, ka visas dienas garumā mēs dabiski līdzsvarojam un izlīdzinām enerģiju, atbrīvojot lieko spriedzi.

Tāpēc līdz jaunajam mēnesim kļūsim atbrīvotāki un brīvāki, gribēsim izklaidēties ar mīļajiem un vairāk laika pavadīt pastaigās.

21. marts ir jauns mēness Auna zīmē, spēcīga diena apņēmībām un stratēģiskiem lēmumiem. Jauns mēness savienojas arī ar Merkuru, saziņas un prāta planētu, atdzīvinot sarunas un padarot mūs mazliet zinātkārākus. Nedrošības sajūta var likt jums atrisināt problēmas ātrāk, taču nesteidzieties, pārdomājiet to simts reizes vai, vēl labāk, turiet muti ciet.

 

Ko drīkst un ko nedrīkst jaunajā marta mēnesī

 

Jaunais mēness martā ir piemērots laiks kārtības atjaunošanai, telpas attīrīšanai un garīgo prakšu veikšanai. Ir labi izvirzīt mērķus un izteikt vēlmes.

 

Mēness cikla pirmajā dienā zvaigžņu eksperti iesaka:

rakstīt plānus, īpaši nākamās dienas pirmajā stundā vai rītausmā;

plānojot nākamo mēnesi

veltiet laiku radošumam

plānošana būvniecība, remonts;

apmaksāt rēķinus, atmaksāt parādus;

jebkura labdarība šajā dienā;

vadīt meditācijas, garīgās prakses atveseļošanai;

fiziski vingrinājumi;

laiks ģimenei;

ieiet vannā ar sāli;

rūpējies par savu veselību;

iztīrīt māju.

 

Ko nedrīkst darīt jaunā mēnesī 21. martā:

sākt jaunas svarīgas lietas, taču varat tās plānot

veikt skaistumkopšanas procedūras, īpaši injekcijas;

dzert alkoholu un smēķēt, ēst gaļu;

veikt lielus pirkumus, piemēram, dzīvokli vai automašīnu.

 

Bet kā jaunais mēness 21. martā ietekmēs tavu zvaigžņu zīmi?

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu precīzu prognozi šim periodam katrai zvaigznes zīmei

 

Kā jaunais mēness 21. martā ietekmēs tavu zvaigžņu zīmi

 

Auns (no 21. marta līdz 19. aprīlim)

Jūs esat apņēmības pilns vadīt jaunus projektus un nākt klajā ar miljoniem jaunu ideju, kas pārsniedz ikdienišķas diskusijas. Esiet atvērts pārmaiņām, kas palīdzēs jums labāk izteikties.

Vērsis (no 20. aprīļa līdz 21. maijam)

Šis ir ideāls laiks atpūtai un pārdomām. Vēlams atrast sava fiziskā “es” harmoniju ar garīgo, atkal apvienoties ar savu iekšējo pasauli caur jebkuru hobiju, meditāciju vai personisku sarunu ar mīļoto.

Lasi arī: Skumjas ziņas satriec Allu Pugačovu

Dvīņi (no 22. maija līdz 21. jūnijam)

Jūsu sabiedriskā dzīve atkal uzliesmos. Neatkarīgi no tā, vai saņemat neskaitāmus ielūgumus vai jūtaties izklaidīgāks nekā ziemā, Auna enerģija palīdzēs jums koncentrēties uz draudzību.

 

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Var šķist, ka darbā jūs esat zem mikroskopa. Ugunīgais Auns uzkurina kaislības un mudina pieņemt svarīgus karjeras lēmumus. Ir iespēja sākt visu no jauna, ja viss šķiet pārāk mīlīgs vai garlaicīgs.

 

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Šajā jaunajā mēnesī jūs varat justies iedvesmu ceļot vai vēlmi labāk izpētīt konkrētas kultūras iezīmes. Šī ir lieliska iespēja izkāpt no savas komforta zonas un novirzīt savu enerģiju uz kaut ko tādu, ko nekad iepriekš neesi darījis.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jums var būt jāpārvērtē svarīgas attiecības (tas var būt saistīts ar mīlestību vai naudu). Šī Jaunā Mēness laikā jūs varat izjust zināmu trauksmi, taču neļaujiet neizlēmībai likt jums padoties. Auna enerģija palīdzēs jums stāties pretī bailēm.

 

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Šis karstais jaunais mēness atjaunos jūsu attiecības. Atklājiet jaunus restorānus vai ieviesiet jaunas tradīcijas. Jebkurā gadījumā šajā jaunajā mēnesī jums ir jāsper pirmais solis vai jāatdzīvina sava personīgā dzīve.

 

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Gatavojieties pārsniegt savas robežas. Ja jūsu ikdiena pēdējā laikā ir bijusi iedvesmas pilna, tagad ir laiks integrēt šīs jaunās prakses savā ikdienā.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Ir pienācis laiks atbrīvot savu iekšējo ES. Atpūtieties no steigas un burzmas. Šis ir labs laiks, lai patiesi iegrimtu aktivitātēs, kas palīdzēs sazināties ar savu iekšējo bērnu.

 

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Šis jauns mēness piedāvā klusu laiku, lai pārdomātu un noteiktu savas drošības vajadzības. Pavadot laiku ar saviem tuvākajiem un lūdzot padomu draugiem, kuriem uzticaties, jūs varat redzēt lietas no jauna perspektīvas.

 

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Jauns mēness Aunā uzbudinās jūsu smadzenes. Izbaudiet jaunas perspektīvas un sekojiet savai zinātkārei. Šis ir lielisks laiks, lai izietu kursu vai semināru par kaut ko jaunu vai palasītu grāmatu par tēmu, kas jūs motivē.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Jums pēdējā laikā ir daudz jaunu produktīvu ideju un radošu risinājumu. Izmantojiet šo ieskatu pilno jauno mēnesi, lai motivētu jūs turpināt. Kāpēc jūs neiedēstāt kādu sēklu zem jaunā mēness?

COMMENTS

Pievienot komentāru