Britu gejs adoptē četrus bērnus ar īpašām vajadzībām un ir ārkārtīgi laimīgs

Par 33 gadus veco angli Bendžaminu Kārpenteru no Šiplijas pilsētiņas Rietumjorkšīrā ir dzirdējuši daudzi briti: viņa piemērs patiesi iedvesmo. Viņš vienmēr ir sapņojis kļūt par tēvu, bet savas netradicionālās seksuālās orientācijas un patstāvīga partnera trūkuma dēļ viņš nolēma, ka labākais risinājums būs adopcija. Jo pasaulē ir tik daudz bērnu-bāreņu, kuriem ir nepieciešama vecāku mīlestība.

Bendžaminam bija nepieciešami trīs gadi, lai pārliecinātu aprūpes orgānus, ka viņam drīkst uzticēt mazuļus. Tagad viņam ir liela ģimene: viņš rūpējas par četriem bērniem ar īpašām vajadzībām.

“Es izaugu reliģiozā ģimenē, un jau agrīnā vecumā sapņoju par to, kā rūpēšos par bērniem, – stāsts Bendžamins. –  Tiem nav obligāti jābūt maniem bioloģiskajiem bērniem. Tāpēc, kad es domāju par kļūšanu par tēvu, es sāku izskatīt adopcijas variantus”.Iepazīstieties ar Bendžaminu Kārpenteru, 33 gadus vecu britu, kurš, pateicoties savai labajai sirdij, dzimtenē ir samērā populārs.

Tagad Bendžamins audzina četrus pieņemtos bērnus ar īpašām vajadzībām. Un, lai arī neviens no viņiem nav saistīts ar Bendžaminu ģenētisku, katram no šiem mazuļiem Kārpenters vēlas dot iespēju dzīvot laimīgu dzīvi. Tāpēc viņam bija nepieciešami trīs gadi, lai pārliecinātu aprūpes dienestus par savu nodomu nopietnību.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru