Galdnieks nopirka vecu divstāvu autobusu, un pārvērta to par fantastisku pārvietojamo māju

Kādā lieliskā dienā Ādams Hollers-Vuds iegāja visā pasaulē populārajā mājaslapā eBay, un viņš ieraudzīja sludinājumu par veca divstāvu autobusa pārdošanu, kas jau izņemts no ekspluatācijas.

Ādams nevarēja izdomāt, ko darīs ar divstāvu autobusu, bet tik un tā nolēma, ka šis pirkums viņam ir nepieciešams. Neviens nevarēja nojaust, ko viņš tālāk iesāks ar šo autobusu…

Cilvēki visā pasaulē pārvērš vecās automašīnas, kas vēl ir brauktspējīgas, un tās jau sen nav nekādas muļķības. Tomēr, ir jāatzīst: maz kurš var tikt galā ar pārmaiņām, kurām Ādams pakļāva savu autobusu. Kad vecais transportlīdzeklis tika viņam piegādāts, Ādams atklāja milzīgu problēmu daudzumu – piemēram, sapuvušas grīdas un saplaisājuši logi, kas nav tikuši remontēti. Tāpat arī sienas vajadzēja remontēt. Tā kā viņš pēc specialitātes ir galdnieks, Ādams lieliski saprata, ka, lai pārvērtu autobusu par dzīvojamo māju, nāksies pielikt milzum daudz pūles.

Jaunais autobusa īpašnieks sāka to izjaukt pa daļām, un pakāpeniski ieviesa izmaiņas tā konstrukcijā. Ja godīgi, bija grūti iedomāties, kāds būs rezultāts. Kā panīcis autobuss varētu pārvērsties par dzīvojamo platību?

Patiesībā Ādamu nevajag novērtēt par zemu. Viņa darba galarezultāts izrādījas vienkārši fantastisks. Zemāk jūs varat redzēt visu pārvērtību procesu.

Tagad Ādams izīrē savu divstāvu pārvietojamo māju, kuru sauc par “lielo zaļo autobusu”. Neticams rezultāts, vai ne?

avots

Pievienot komentāru