Abonementa biļetes aicina iegādāties savlaicīgi, lai nebūtu jāstāv rindās

Aģentūra Liepājas sabiedriskais transports aicina iedzīvotājus mēnešbiļetes iegādāties savlaicīgi, lai izvairītos no garajām rindām mēneša beigās un sākumā.

Sabiedriskā transporta abonementa biļetes ar atlaidēm nākamajam mēnesim pasažieri var sākt iegādāties no, piemēram, mēneša 20. datuma vai pat agrāk, kad rindas biļešu kasēs nav tik garas. Taču, kā liecina novērojumi, pasažieri bieži vien ar biļešu iegādi nogaida līdz mēneša pēdējai vai pirmajai dienai, kad veidojas visgarākās rindas.

Aicinām cilvēkus, kuri ir sasnieguši 80 gadus vai vairāk un kuriem ir tiesības uz 100% braukšanas maksas atvieglojumiem, iegādāties jaunās abonementa biļetes mēneša vidū, nevis mēneša beigās, kad rindas ir visgarākās. Tāpat vēlamies uzsvērt, ka gadījumā, ja kāds ir slims un nevar ierasties pēc biļetes, bet abonementa biļetei tajā laikā beidzas derīguma termiņš, to var izdarīt jebkurā citā laikā, un arī pēc pārtraukuma šie cilvēki varēs lai iegūtu abonēšanas biļetes ar 100% atlaidēm.

Kase pašvaldības aģentūrā Liepājas sabiedriskais transports Peldu ielā 5 strādā pirmdienās no plkst.9.00.m. līdz 18.00, otrdienās, trešdienās no 9.00 līdz 17.00, ceturtdienās no 9.00 līdz 16.30 un piektdienās no 9.00 līdz 15.30.

Biļešu kasē Peldu ielā 5 tiek piedāvātas atlaides noteiktām cilvēku grupām, tai skaitā pirmklasniekiem, bērniem no ģimenēm ar 5 un vairāk bērniem, skolēniem no trūcīgām ģimenēm, bāreņiem un bērniem bez vecāku gādības, personām no 80 gadu vecuma, studentiem no profesionālās vidējās izglītības iestādes un augstskolas, nestrādājošie pensionāri ar pensiju līdz līdz 318,00 eiro, politiski represētās personas, kas ir nestrādājoši pensionāri, donori, kuri pēdējo divu gadu laikā nodevuši vismaz trīs fizioloģiski normālu asiņu, Černobiļas atomelektrostacijas avārijas seku likvidēšanas dalībnieki un izglītojamie ar 3+ Ģimenes karti.

I vai II grupas invalīdiem, kā arī personām, kas jaunākas par 18 gadiem, ikreiz, ceļojot, ir jāsaņem bezmaksas braukšanas biļete no transportlīdzekļa (tramvaja, autobusa, mazas ietilpības autobusa) vadītāja kopā ar personu, kura viņus pavada.

Pievienot komentāru